Electrolux Newsroom Belgium

365 dagen de perfecte temperatuur in huis

Photos

 Electrolux introduceert de energiezuinige AirComfort collectie met een stijlvol design voor elk interieur

Na de eindeloze sneeuwbuien kijkt België reikhalzend uit naar de zomer: een terrasje in de zon, barbecues in de tuin en weekendjes aan zee. Maar wie zomer zegt, zegt ook warmte. En ook al staan we momenteel te popelen om het kwik te zien stijgen, toch gaan we erg hoge temperaturen liever uit de weg. Om zich beter te beschermen tegen dergelijke temperaturen, lanceerde Electrolux het AirComfort gamma: een reeks energiezuinige en stijlvolle airconditioners die het huis naar wens koel of warm houden. De ideale oplossing voor zowel warme zomerdagen als koude winternachten.

Omdat Belgen niet willen investeren in producten die ze maar enkele dagen per jaar gebruiken, heeft Electrolux airconditioners ontwikkeld die het hele jaar door op een energiezuinige manier zorgen voor de meest ideale kamertemperatuur. De AirComfort collectie heeft voor iedere wens en elk interieur dan ook een passende airconditioning. Het AirComfort gamma bevat de Ecocool collectie, de Comfort Cool collectie en de mobiele Compact Cool collectie.

De EcoCool collectie is energiezuinig en, dankzij een geluidsniveau van slechts 22 decibel, discreet en stil. De ComfortCool collectie bevat een turboventilator waardoor een ruimte snel kan worden afgekoeld. Daarnaast zorgt een geavanceerde filter voor een zuivere, gezonde en aangename lucht.

De mobiele airconditioners uit de CompactCool collectie zijn geschikt voor kleinere ruimtes en appartementen, doordat de airconditioning eenvoudig verplaatst kan worden naar de plek waar afkoeling, verwarming of ontvochtiging nodig is.

Altijd een oogje in het zeil

De afstandsbedieningen van de EcoCool en ComfortCool collectie zijn voorzien van ‘follow-me’ sensoren. Deze sensoren zorgen voor de juiste temperatuur waar in de kamer men zich ook bevindt. Door de afstandsbediening in de buurt te houden, zorgt men voor de meest ideale temperatuur. En ook ’s nachts doen de nieuwe airconditioners hun werk. Zowel de EcoCool als ComfortCool passen zich continue aan de bewoner aan. In slaapmodus verandert het toestel de temperatuur geleidelijk zodat er geen grote temperatuurverschillen ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort en een lager energieverbruik, maar voorkomt ook dat we middenin de zomer verkouden zijn.

24 uur per dag controle: ook op afstand

Met de introductie van de nieuwe airconditioners is er ook een speciale app voor smartphone gelanceerd waarmee de temperatuur op afstand kan worden gecontroleerd. Of men nu van het werk onderweg naar huis is of thuiskomt na drie weken vakantie, met de Controlbox 24/7 kan via het mobiele netwerk de airconditioner op de meest ideale temperatuur worden ingesteld. Nooit meer een snikhete woonkamer of ijskoude slaapkamer bij thuiskomst.

Geen tranende ogen

Alle nieuwe airconditioners zijn uitgerust met een geavanceerde filter die maar liefst 95 procent van de stofdeeltjes, rook en pollen uit de lucht verwijdert. Hierdoor worden niet alleen onaangename geurtjes weggenomen, maar behoren ook tranende ogen en een loopneus tot het verleden.

Beschikbaarheid

De AirComfort Collectie is beschikbaar vanaf april 2013.

###

Voor het downloaden van tekst- en beeldmateriaal, en voor meer informatie over de AirComfort Collectie bezoekt u http://newsroom.electrolux.com/be-nl

Voor meer informatie over Electrolux bezoekt u http://www.electrolux.be of het Electrolux Experience Center, Raketstraat 40, 1130 Brussel.

Contactpersonen bij Electrolux Home Products

Vincent Goffin

Tel. +32 2 716 24 94/Mob. +32 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Voor meer informatie, beeld- of reviewmateriaal neemt u contact op met:

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven & Perrine Sokal

Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 39

evancleven@webershandwick.compsokal@webershandwick.com

 

Save and share this post