Electrolux Newsroom Belgium

Zanussi verrast Belgen met Italiaanse pop-up keuken in de stadsparken

Photos

Onder het motto ‘Making life EASY’ deelt Zanussi Italiaanse salades uit in Belgische stadsparken

Belgen die deze zomer besluiten om van het zonnetje te genieten in hun favoriete stadspark, kunnen plots een Italiaanse keuken zien opduiken. Zanussi trekt de komende weken langs verschillende Belgische stadsparken om het leven van parkbezoekers wat aangenamer te maken. Onder het motto ‘Making Life EASY’ deelt Zanussi Italiaanse salades uit, in ruil voor een simpele ‘Like’ op Facebook. De actie gaat volgend weekend van start. Waar en wanneer de pop-up keuken de komende weken nog zal opduiken, is te volgen via Facebook.com/ZanussiBE.

Iedereen is het ermee eens: op een van die zeldzame mooie zomerdagen in België, moeten we profiteren van het zonnetje in een park met vrienden! Wanneer de middag op zijn einde loopt, kan een hongergevoel de kop opsteken…maar het gebeurt niet vaak dat zonnekloppers nog zin hebben om na zo’n heerlijke dag naar de supermarkt te gaan en te koken. Hier komt Zanussi in beeld om het leven van Belgen gemakkelijker te maken! In ruil voor een simpele ‘Like’ ontvangen de parkbezoekers een Italiaanse salade om de honger te stillen. En diegenen die net iets te ver van de pop-up keuken in het park neergestreken zijn, kunnen achterop de fiets van het Zanussi EASY team springen. EASY!

EASY!

Bij Zanussi draait alles om het concept EASY. De huishoudtoestellen van Zanussi zijn dan ook praktisch en eenvoudig in gebruik, en bieden bovendien een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf, warmt de kookplaat sneller op en kiest de vaatwasmachine zelf het meest ideale programma. Met de pop-up keuken wil Zanussi laten zien dat ze het dagelijkse leven graag gemakkelijk maakt. En dat nu ook online. Op de Facebook pagina  Facebook.com/ZanussiBE zijn sinds kort heerlijk simpele recepten en handige tips te ontdekken. Iedereen die de pop-up keuken bezoekt, ontvangt naast een Italiaanse pastasalade, een kortingsbon van 10% korting op alle Zanussi apparaten. Hiermee nodigt Zanussi iedereen uit om zelf te ontdekken hoe EASY huishouden kan zijn!

Praktische informatie

De pop-up keuken van Zanussi verplaatst zich gedurende vier weken doorheen België en verschijnt in  ten minste zeven verschillende stadsparken – van Antwerpen via Brussel naar Luik. Waar en wanneer de keuken precies opduikt, is afhankelijk van de weersomstandigheden en zal via Facebook.com/ZanussiBE tijdig bekendgemaakt worden.

Einde


Wilt u de tekst of de afbeeldingen downloaden of wenst u meer informatie over de laatste nieuwigheden, neem een kijkje op:

http://newsroom.electrolux.com/be-nl/

 

Meer weten over Zanussi

http://www.zanussi.be of het Electrolux Experience Centre  – tel. (02)716.26.00

 

Contactpersoon:

Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

gsm +32 (0) 477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

 

Perscontact:

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven – Leonor de la Serna

Tel. 02 894 90 42 – Tel. 02 894 90 45

evancleven@webershandwick.com – ldelaserna@webershandwick.com

Save and share this post