Electrolux Newsroom Belgium

Het nieuwe « koude » gamma van ZANUSSI

Efficiënte koeling, eenvoudig op te bergen en een Italiaans design!

Fantastische resultaten in de keuken beginnen met een goede koelkast! Dit is wat alle koel- / vriesapparaten van de nieuwe generatie van van het merk ZANUSSI zijn! Ze zien er cool uit, zijn efficiënt en bieden snelle oplossingen om langer de natuurlijke frisheid van de voeding te bewaren. Daarboven steunen ze op een eeuw lange ervaring (de eerste ZANUSSI koelkast kwam uit een atelier in Italië bijna 100 jaar geleden). Vandaag heeft ZANUSSI een beroep gedaan op de talentvolle Italiaanse ontwerpers om deze nieuwe reeks koelkasten / vriezers te maken.

Groter en zuiniger!
Voor de eerste keer in de geschiedenis, biedt ZANUSSI simpelweg het breedste gamma koeloplossingen ooit.

« Met twee jaar van ontwikkeling en een investering van enkele miljoenen euro’s, beschikken de nieuwe apparaten over echt fantastische en innovatieve ontwerpen. Bovendien zijn de nieuwe toestellen zeer gebruiiksvriendelijk en bieden ze de ideale oplossing voor alle huishoudens », legt Bart Hendricks, Range Manager Benelux Cluster, uit.

De kenmerken van het combi bottom gamma zijn: een grotere opslagcapaciteit, de nieuwe TwinTech ™ koeltechnologie die de vochtigheidsgraad per compartiment apart behoudt in de koelkast en de vriezer, roestvrij staal, elektronische bediening, nette opbergdozen, flessenrekken voor handige en optimale opslag. Het assortiment omvat ook Frost Free en Low Frost modellen om het ontdooien te vermijden of te vereenvoudigen.

Trendy Look? EASY!

ZANUSSI belichaamt natuurlijk de Italiaanse design! De nieuwe serie is stijlvol, modern met strakke lijnen die elke keuken een vleugje elegantie geven. Grote gebogen deuren zijn beschikbaar afhankelijk van het model met geïntegreerde of zichtbare handgrepen, sterk en netjes.

De interne diagrammen voegen stijl en karakter en de handgrepen van de lades zijn afgestemd op die van de deuren. De nieuwe intuïtieve LED display op de deur zorgt voor een snelle en eenvoudige keuze van temperatuur.

“We hebben zeer hoge verwachtingen voor dit gamma en ik denk dat het goed in de markt zal worden ontvangen,” zegt Bart Hendricks.

Enkele belangerijke kenmerken van het gamma:
• Onze Space + modellen hebben een grotere opslagruimte binnen zonder dat dit meer ruimte aan de buitenkant inneemt (de afmetingen blijven standaard).

• De Space + modellen zijn voorzien TwinTech ™-technologie (gescheiden koelsystemen in elk deel) en Frost Free technologie, die niet alleen het karwei van het ontdooien wegneemt, maar die vooral dient om de natuurlijke frisheid van het voedsel langer te bewaren. De Space + modellen die uitgerust zijn met de Low Frost technologie maken het ontdooien sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren.

• De snel koel- en invriesfuncties laten u toe om in een recordtijd de temperatuur van de gekochte voeding, voor de week, op pijl te brengen en dit met slechts een druk op de knop! Deze intelligente functies voor snelle temperatuursdaling in de koelkast of vriezer zorgen voor een beter behoud van de versheid van de voeding.

• De Space + Lades kunnen verse groenten en fruit bevatten en dit voor een week. Het Super Fresh compartiment gewijd aan temperaturen dicht bij 0 ° C – beschikbaar op sommige modellen – is ideaal voor het opslaan van vlees en vis, waardoor deze koel en fris blijven.

• Onze nieuwe boxen zijn eenvoudig op te bergen: de perfecte oplossing voor het houden van kleine dingen zoals kruiden, delicaat fruit of zelfs cosmetische producten (gescheiden van de rest van de inhoud). Blauw van kleur, zijn ze snel en gemakkelijk te vinden.

• Bij het indrukken van een knop, laat de Airflow +  functie koude lucht gelijkmatig circuleren om de juiste temperatuur te garanderen in de hele koelkast.

• De praktische en flexibele splitsbare legger laat toe om enerzijds grote flessen te plaatsen en anderzijds het eten te bewaren om zo de ruimte in de koelkast te optimaliseren.

• Het nieuwe ZANUSSI gamma beschikt over een energielabel A + of A + +, waardoor men ook een beetje geld kan besparen op een praktische manier!

Over Electrolux

Voor vragen van de media, gelieve contact op te nemen met:
Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX
GSM +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be

Weber Shandwick
Evelyne Van Cleven & Leonor de la Serna
Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 45
evancleven@webershandwick.com

ldelaserna@webershandwick.com

Save and share this post