Electrolux Newsroom Belgium

Nieuw! De tafelkoelkasten en –diepvriezers van ZANUSSI

Photos

Win ruimte in de koelkast en vriezer

Niet iedereen beschikt over een keuken voor een gecombineerde koel – vriescombinatie. Wanneer u uw ruimte efficiënt moet gebruiken, biedt de nieuwe reeks van tafelkoelkast en -vriezer van ZANUSSI een ideale oplossing. Deze 85cm hoge modellen bieden uitstekende praktische oplossingen voor eenvoudig en efficiënt koelen en invriezen.

Het geoptimaliseerde volume “SPACE+ ” van deze koelkast betekent dat je binnenin over een grotere opslagruimte beschikt in vergelijking met andere modellen van dezelfde grootte. Zo kunt u meer verse producten opslaan en u hoeft dus minder naar de winkel te gaan. Eigenlijk is dit model van 55cm breed zeer ruim en biedt het meer capaciteit dan veel modellen van 60cm breed.

Met 3 glazen leggers van verstelbare hoogte en 3 opslag niveaus in de deur, past de compacte koelkast ZRG16600 gemakkelijk in kleine ruimtes en is deze ideaal voor installatie onder het werkblad van de keuken. Naast de ruime, modulaire inrichting, is er een zeer functionele ruimte ideaal voor het bewaren van kleine voorwerpen zoals kruiden, bessen of misschien een lipstick, natuurlijk afgescheiden van de rest van de inhoud.

Voor langere bewaring met behoud van de versheid van uw voeding biedt de vriezer ZFT11100WA (hierboven afgebeeld) de ideale oplossing. Het grote volume en de snelheid om voedsel in te vriezen zorgen ervoor dat u minder vaak boodschappen hoeft te doen. Activeer gewoon de snel-invriesfunctie voordat u uw boodschappen doet, zodat de temperatuur van tevoren aan wordt verlaagd, om zo uw  levensmiddelen snel in te vriezen om de versheid  te waarborgen.
Zowel de koelkast als de diepvriezer hebben een A + energie-efficiëntie. Dit laat ook toe om op een praktische manier geld te besparen!

Koelkast ZRG16600WA/XA
Verkrijgbaar in wit / roestvrij staal
Energie label A +
2 glazen legplanken, in hoogte verstelbaar
3 opbergvakken in de deur
Verwijderbare eiertray
omkeerbare deur
H850xB550xD635mm
Netto Bruto / netto inhoud: 155/153 liter
€ 319,99 tot 379,99
Verkrijgbaar vanaf september 2013

Diepvriezer ZFT11100WA/XA
Verkrijgbaar in wit / roestvrij staal
4-sterren vriezer
Opslaan /bevriezen van levensmiddelen voor maximaal 12 maanden.
Snelle bevriezing met automatische stop
Alarm bij abnormale temperatuurstijging
Bruto inhoud: 110 liter
Vriescapaciteit: 12kg/24hrs
Omkeerbare deur
H850xB550xD635mm
Netto Bruto / netto inhoud: 110/91 liter
€ 319,99 tot 379,99
Verkrijgbaar vanaf september 2013

 

Over Electrolux

Voor vragen van de media, gelieve contact op te nemen met:
Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

GSM +32 (0) 477 34 78 30
vincent.goffin@electrolux.be
Weber Shandwick
Evelyne Van Cleven & Leonor de la Serna
Tel. 02/894 90 42 – 02/894 90 45
evancleven@webershandwick.com

ldelaserna@webershandwick.com

Save and share this post