Electrolux Newsroom Belgium

AEG presenteert zijn nieuwe compacte gamma ARIANE

Photos

AEG lanceert een gamma compacte huishoudtoestellen die perfect passen in hedendaagse, kleinere woningen: Ariane.

Compacte ovens voor kleinere leefruimtes

De laatste jaren is het aantal woningen voor alleenstaanden opmerkelijk toegenomen. “Het aantal eenpersoonshuishoudens is in alle Europese markten met een gemiddelde van 9% gestegen,” legt Vincent Goffin, Public Relation & Consumer Activation Manager bij Electrolux, uit. “Bovendien raakt het alsmaar meer ingeburgerd om een bereide maaltijd te kopen en deze thuis even op te warmen. Hedendaagse keukens zijn dan ook kleiner geworden en AEG speelt op deze trend in met het nieuwe Ariane gamma.”

Compact design en hoge prestaties

De compacte ovens, combi-ovens en microgolfovens uit het Ariane gamma zijn slechts 45 cm hoog. Ze kunnen zowel verticaal als horizontaal ingebouwd worden in uiteenlopende combinaties. Dankzij het modulaire, flexibele design leveren deze compacte toestellen prestaties van hoge kwaliteit en bieden ze een grote functionaliteit in een kleine ruimte. Op deze manier word ook de uniformiteit van de keuken gewaarborgd, aangezien de dimensies, de hoogte van het paneel en de positie van de handgrepen van de verschillende toestellen op elkaar afgestemd zijn. Dit zelfs wanneer de toestellen boven op elkaar of zij aan zij worden geïnstalleerd. De toestellen hebben daarnaast dezelfde verlichting, ovenroosters en interface. Deze volledige overeenstemming levert een uniforme keuken die een lust voor het oog is.

Een award-winnend ontwerp

De compacte toestellen zijn het resultaat van een aanzienlijke investering van Electrolux wat betreft onderzoek en ontwikkeling. Electrolux richtte onder meer een R&D team op gespecialiseerd in ovens en microgolfovens. Deze compacte huishoudtoestellen zijn het resultaat van een aanzienlijke investering door Electrolux in onderzoek en ontwikkeling waaronder de oprichting van een R & D-team, gespecialiseerd in microgolfovens. Alle compacte huishoudtoestellen maken eveneens deel uit van de Neue Kollektion serie, die de jury van de prestigieuze Red Dot Design Awards kon overtuigen in 2011 en 2012. Deze awards worden uitgereikt door de beste internationale designers uit verschillende disciplines.

Product informatie:

  • De Compact multifunctionele oven beschikt over 9 verschillende kookfuncties, waaronder grill en slow cooking. Via de TouchControl-bediening kan de temperatuur exact ingesteld en bediend worden. Het clean email laat toe om de oven gemakkelijk te onderhouden. De Compact multifunctionele oven heeft een winkelprijs van €999.99.
  • Ook de Combi Microgolf/Grill/Oven uit het Ariane gamma biedt meer flexibiliteit tijdens het koken. Afhankelijk van het gerecht kan het toestel als microgolfoven of als grill gebruikt worden. Bovendien kunnen de functies gecombineerd worden voor complexere recepten. Deze oven is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. De winkelprijs bedraagt €1299.99 tot €1499.99.
  • Bij de Compact Microgolfoven + Grill kan de grillfunctie met elke andere microgolffunctie gebruikt worden. Het resultaat is een volledig gamma aan ontdooi- en kookopties. De Compact Microgolfoven + Grill kost €999.99.
  • Het Ariane gamma bevat ook de Compact Solo Stoomoven met een winkelprijs van €1299.99 en de procombi stoomoven die men kan aankopen voor €1999.99.

EINDE

 

Voor het downloaden van documenten en foto’s of om meer informatie te verkrijgen over de laatste innovaties: http://newsroom.electrolux.com/be-nl/.

 

Voor meer informatie over AEG:

http://www.aeg.be/ of AEG, Electrolux Belgium nv, Raketstraat 40, 1130 Brussel 02/716.26.00

Contactpersoon:

Vincent Goffin – PR & Consumer Activation Manager BENELUX

GSM +32 (0) 477 34 78 30

vincent.goffin@electrolux.be

 

Voor meer informatie, foto’s of advies, neemt u contact op met:

Weber Shandwick

Leonor de la Serna en Evelyne Van Cleven

Tel. 02/894 90 45 – 02/894 90 42

ldelaserna@webershandwick.comevancleven@webershandwick.com

 

 

 

 

 

 

 

Save and share this post