Electrolux Newsroom Belgium

Twee stijliconen Electrolux Ergorapido en OPI lanceren een ‘limited edition’ stofzuigercollectie

Photos

Electrolux heeft zijn creatieve krachten gebundeld met de wereldleider in nagellak, OPI, en heeft de stijlvolle en iconische draadloze stofzuiger Ergorapido in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe Ergorapido is beschikbaar in een ‘limited OPI edition’ in drie modieuze kleuren, en ligt vanaf november in de winkels.

De Ergorapido stofzuigers van Electrolux worden niet alleen geprezen voor hun kracht en flexibiliteit, maar ook voor hun design en elegantie. Talrijke stylisten en binnenhuisarchitecten gebruiken de stofzuiger als accessoire in een kamer. OPI, de wereldleider in nagelverzorging en bekend voor zijn trendy kleuren en eigenzinnige namen, creëerde samen met de wereldleider in huishoudtoestellen, Electrolux, een herfstcollectie Ergorapido stofzuigers.

Deze collectie munt uit in ‘kleur’, ‘stijl’ en ‘creativiteit’. Glamour maakt integraal deel uit van de beleving, zelfs tijdens het schoonmaken”, bevestigt Jocelyne Derycke, Trade Marketing Manager Electrolux Small Appliances.

Consumenten kunnen de Ergorapido stofzuigers in de handelszaken terugvinden onder de namen OPI 1, OPI 2 en OPI 3. Deze namen staan respectievelijk voor de kleuren “Embarca-dare ya!”, “Alcatraz…Rocks” en “Muir, Muir on the Wall.” Bij aankoop van een Ergorapido in een kleur van OPI, krijgen de consumenten de OPI nagellak in dezelfde kleur.

Een collectie met gepersonaliseerde kleuren

Kleurvoorkeuren zeggen veel over onze persoonlijkheid. De drie kleuren die uitgekozen werden, zijn stralende rood-, bordeaux- en blauwtonen. Op die manier kunnen consumenten de kleur kiezen die het best bij hun karakter en interieur past. “Muir, Muir on the Wall”, de bordeauxkleur, is perfect voor glamoureuze it-girls en de intense rode kleur “Embarca-dare ya!” zal dan weer extraverte stadsmensen aanspreken. De schitterende blauwe tonen van “Alcatraz …Rocks” tenslotte, zijn experimentele persoonlijkheden op het lijf geschreven.

Kenmerken:

  • De Ergorapido is beschikbaar in drie verschillende limited edition OPI-kleuren
  • Zonder draad en zonder zak
  • Oplaadbare batterij
  • 2-in-1 systeem, een combinatie van een kruimeldief en stofzuiger
  • Uitstekende zuigkracht en langere werking dankzij de krachtige 18V Li-Ionbatterij
  • 180°-draaiende borstel voor een grotere wendbaarheid. De borstel is uitgerust met een systeem om haren en vezels te verwijderen (BrushRollClean TechnologyTM)
  • Elegant design dat bij alle interieurstijlen past
  • Licht en gebruiksvriendelijk
  • Aanbevolen prijs € 199
###

Foto’s zijn beschikbaar op http://newsroom.electrolux.com/be-nl

Youtube video: http://youtu.be/bBiTuU3fgE8

Contactpersonen

Evelyne Van Cleven – 02/894 90 42 – evancleven@webershandwick.com

Leonor de la Serna – 02/890 90 45 – ldelaserna@webershandwick.com

 

Over OPI & OPI Belgium – Luxembourg

OPI Belgium introduceerde in 2006 het iconische Amerikaanse nagellakmerk op de Belgische markt. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een van de vaste waardes in het Belgische beautylandschap. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt de nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagelproducten. Later is het assortiment uitgebreid met een ontzettend brede keuze aan producten, voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Adele, Mariah Carey en Rihanna – op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers – zeker filmsterren – stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. Geen wonder dat OPI al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot beste product.

Save and share this post