Electrolux Newsroom Belgium

AEG Santo: 10% betere energie prestatie dan het hoogste niveau van energie-efficiëntie voor inbouwmodellen van 178 cm ooit bereikt

De beste energie klasse A +++ 10% én een eersteklas afwerking

Koel/vriescombinaties – een koelkast gecombineerd met vriesvak, worden voortdurend gevoed en hebben invloed op de elektriciteitsrekening. Desondanks zijn ze onmisbaar voor het bewaren van verse voeding in vrijwel alle huishoudens. Iedereen die een gecombineerd apparaat koopt kan veel goed doen voor zowel het milieu als de energierekening door het energieverbruik in overweging te nemen.

De nieuwe AEG SANTO SCS91800C1 combi-koelkast en het No Frost-model AEG SANTO SCN91800C1 bieden de beste energieklasse op de markt met een A+++ -10 %. Dit maakt van deze apparaten de ideale oplossing voor elke keuken.

Optimale besparing

Met een capaciteit van 267 liter en 255 liter voor het NoFrost model bespaart men optimaal. Het totale jaarlijkse energieverbruik is 139 kW/u. Dit lage niveau is te danken aan zeer efficiënte isolatie bestaande uit panelen die vacuüm getrokken zijn alsook de nieuwe technologie van de variabele compressor.

Praktische functies

Naast de beste energieklasse bieden deze nieuwe modellen ook andere voordelen, zoals de ” Soft Closing ” functie waardoor het sluiten van de deur gemakkelijker wordt. De Coolmatic modus is ook een handige functie wanneer grotere hoeveelheden voedsel en drank in één keer moeten worden opgeslagen en waarvoor een grotere koelcapaciteit nodig is. Met deze functie kan men alle voedingsmiddelen afkoelen in slechts zes uur tot 2 graden. De Frostmatic -functie is gebaseerd op hetzelfde principe, nl. het snel verlagen van de temperatuur in het vriesvak door een simpele druk op de knop. “Vakantie” mode is een bijzonder praktische oplossing die ervoor zorgt dat er geen schimmels of bacterieën kunnen worden gevormd in de koelkast met vriesvak, zelfs wanneer men gedurende lange tijd weg is. Bovendien wordt gedurende deze tijd energie bespaart. Hiervoor wordt de temperatuur in de koelkast op ongeveer 15 ° C gezet. Tenslotte zijn de twee efficiënte AEG SANTO modellen zeer stil en discreet tijdens het uitvoeren van hun taken.

Beide modellen zijn reeds verkrijgbaar in de winkel. De AEG Santo SCS91800C1 heeft een adviesprijs van € 2.149,99 –de AEG Santo SCN91800C1 kost € 2.199,99.

 

Einde

Over Electrolux Group

Electrolux is een wereldleider op het vlak van huishoudtoestellen en toestellen voor professioneel gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen toestellen aan klanten in 150 landen. Het bedrijf richt zich op innovaties die met veel zorg ontworpen worden, op basis van een grondig inzicht in de consument, zodat ze tegemoet komen aan de echte behoeften van consumenten en vaklui. Producten van Electrolux zijn onder meer koelkasten, vaatwassers, wasmachines, stofzuigers en fornuizen, die verkocht worden onder gewaardeerde merken zoals Electrolux, AEG en Zanussi. In 2012 had Electrolux een omzet van SEK 110 miljard en telde het 61.000 personeelsleden. Bezoek voor meer informatie http://www.electrolux.com/press en www.electrolux.com/news.

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven – 02/894 90 42 – evancleven@webershandwick.com

Leonor de la Serna – 02/894 90 45 – ldelaserna@webershandwick.com

Voor het downloaden van documenten en foto’s of om meer informatie te verkrijgen over de laatste innovaties: https://newsroom.electrolux.com/be-nl/.

Voor meer informatie over AEG:

http://www.aeg.be/ of AEG, Electrolux Belgium nv, Raketstraat 40, 1130 Brussel 02/716.26.00

 

 

 

Save and share this post