Electrolux Newsroom Belgium

Nieuwe impulsen voor geïntegreerde koeling

Het bewaren van voeding vereist verschillende temperaturen en vochtigheidsgraden. Consumenten verwachten van koelkasten dan ook een zekere flexibiliteit. De inbouw koelkast AEG SANTO, ontworpen voor een niche van 140 cm, heeft nu twee LongFresh compartimenten om de luchtvochtigheid in het vriesgedeelte te regelen. Dit brengt  nieuw leven en veel variatie in het domein van koeling met zich mee.

Verschillende temperaturen en vochtigheidsgraden zijn nodig om voedsel optimaal te bewaren. Er wordt dan ook meer flexibiliteit verzocht op het gebied van koelkasten. De inbouw koelkast AEG SANTO, ontworpen voor een niche van 140 cm, heeft nu twee LongFresh compartimenten om de luchtvochtigheid te regelen en een 4-sterren vriesgedeelte in optie, waardoor er een nieuwe wind blaast in de wereld van koeloplossingen.

Tot drie maal langer vers voedsel

Optimale opslag voor verse groenten, vlees en vis: de AEG SANTO koelkast kan de temperatuur en de vochtigheid nauwkeurig regelen, waardoor voedsel in het 0 ° C compartiment van het koelgedeelte tot driemaal langer kan vers blijven. Dankzij de TwinTech ™ technologie met afzonderlijke verdampers en ventilatoren is de luchtstroom in dit deel van de koelkast volledig onafhankelijk van de rest van het toestel. In de SANTO koelkasten is de combinatie van nul graden in de LongFresh compartimenten en acht graden in het koelgedeelte gemakkelijk bereikt.

Goed geïsoleerd

De AEG SANTO kan optioneel worden uitgerust met een 4-sterren vriesvak. Temperaturen in de koelkast, de vriezer en de LongFresh sectie worden individueel gehandhaafd dankzij de uitstekende isolatie. In de koelkast en koude gebieden zorgt een dynamisch koelingssysteem voor  een luchtcirculatie die de temperatuur gelijkmatig verdeeld, waardoor de kwaliteit van bewaring verbetert. Bovendien is het energieverbruik van AEG Santo koelkasten voortreffend. De koelkasten zijn namelijk zeer zuinig dankzij het A +++ – 10% label.

Einde

Over Electrolux Group

Electrolux is een wereldleider op het vlak van huishoudtoestellen en toestellen voor professioneel gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen toestellen aan klanten in 150 landen. Het bedrijf richt zich op innovaties die met veel zorg ontworpen worden, op basis van een grondig inzicht in de consument, zodat ze tegemoet komen aan de echte behoeften van consumenten en vaklui. Producten van Electrolux zijn onder meer koelkasten, vaatwassers, wasmachines, stofzuigers en fornuizen, die verkocht worden onder gewaardeerde merken zoals Electrolux, AEG en Zanussi. In 2012 had Electrolux een omzet van SEK 110 miljard en telde het 61.000 personeelsleden. Bezoek voor meer informatie http://www.electrolux.com/press en www.electrolux.com/news.

Perscontacten:

Weber Shandwick

Evelyne Van Cleven – 02/894 90 42 – evancleven@webershandwick.com

Leonor de la Serna – 02/894 90 45 – ldelaserna@webershandwick.com

Voor het downloaden van documenten en foto’s of om meer informatie te verkrijgen over de laatste innovaties: https://newsroom.electrolux.com/be-nl/.

Voor meer informatie over AEG:

http://www.aeg.be/ of AEG, Electrolux Belgium nv, Raketstraat 40, 1130 Brussel 02/716.26.00

Save and share this post