Electrolux Newsroom Belgium

Eindeloos kookplezier: AEG MaxiSense Plus-kookplaat met FlexiBridge

Photos

Met FlexiBridge werd de MaxiSense Plus-reeks uitgebreid met kookplaten bestaande uit vier flexibele segmenten. Deze kooksegmenten kunnen met elkaar gecombineerd worden om zo een van de grootste kookzones te vormen die beschikbaar is op de markt.

Aziatische groenten, een Argentijnse steak of een Spaanse paella:  je kunt die heerlijke vakantiegerechten eindelijk te voorschijn toveren op jouw eigen tafel. Echter, zelfs de meest creatieve thuiskoks bereiken soms hun limieten. De mensen willen meesterwerkjes creëren, maar vaak laten hun fornuizen hen in de steek. De diepe wok, de vierkante grillpan en de brede braadpan passen niet allemaal mooi op de kookplaat. De inductiekookplaten van de MaxiSense Plus-reeks bieden hier een oplossing . De elegant ontworpen kookplaten zijn flexibel en intuïtief in gebruik en stemmen de kookzones automatisch af op de vorm en de grootte van de pannen, dit om warmteverlies te vermijden.

FlexiBridge maakt flexibel

Dit succesnummer voor culinaire avonturen luistert naar de naam FlexiBridge. Het paradepaardje van de AEG MaxiSense Plus-reeks biedt zelfs meer plaats voor grote pannen. XXL-pannen zijn geen probleem meer voor deze speciaal ontworpen kookzone met haar vier afzonderlijke segmenten. De individuele segmenten kunnen samen aangezet worden. Zo creëer je een van de grootste kookzones beschikbaar op de markt. Bovendien bieden ze een opmerkelijk gelijkmatige warmteverspreiding over een oppervlak van 240 x 440 mm. Je hoeft heus geen professionele chef te zijn om te weten dat zelfs een grote grillpan daar goed op past.

Individueel en intuïtief

FlexiBridge past zich volledig aande individuele behoeften van zijn chef aan. Als de twee segmenten vooraan en beide segmenten achteraan samen aangezet worden, past een pan van 210 mm voor saltimbocca op de kookplaat, samen met een even brede pan met heerlijke risotto. In geval van een braadslee of een ovaalvormige vispan op drie gecombineerde zones zou er nog altijd plaats zijn voor een kleine sauspan van 120 mm. Bovendien kunnen de vier segmenten individueel aangezet en bediend worden.

Nauwkeurig en professioneel

Naast de functies die hun nut al hebben bewezen in de MaxiSense Plus-reeks, biedt FlexiBridge nu nog professionelere kookresultaten. Dankzij de ProCook-technologie kan FlexiBridge met één druk op een knop in drie temperatuurzones worden opgesplitst. Dit betekent dat je kunt braden, koken en warm houden door de pan te verplaatsen in plaats van de temperatuur te veranderen. De nieuwe MaxiSense Plus is voorzien van markeringen rechtstreeks op de kookplaat die duidelijk de grootste en kleinste maat aangeven van de pannen die gebruikt kunnen worden. Met de functie Direct Touch Control kun je de temperatuur regelen via de schuiffunctie door het balkje op en neer te verschuiven. Elk niveau kan ook rechtstreeks geselecteerd worden.

De nieuwe MaxiSense Plus-kookplaten met FlexiBridge zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen (HK856600XB/ HK856600IB/ HK856600FB), in verschillende maten en met verschillende kaders.

HK856600XB/ HK856600IB/ HK856600FB – €1399,99 – reeds beschikbaar

 

Perscontacten:

Weber Shandwick

Camille Vandenheede – 02 894 90 41 – cvandenheede@webershandwick.com

Romain Adam – 02/894 90 36 – radam@webershandwick.com

Over de Electrolux Groep: Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 150 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine. In 2013 liet Electrolux een omzet optekenen van € 12,6 miljard en stelde de onderneming 61.000 mensen te werk. Meer informatie vindt u op http://group.electrolux.com.

Save and share this post