Electrolux Newsroom Belgium

AEG ProFresh koel-vrieskasten met CustomFlex™ bieden het meest flexibele opbergsysteem.

Photos

Levensmiddelen worden vaak op dezelfde en inefficiënte manier in de koelkast bewaard zonder rekening te houden met seizoensproducten of speciale eetpatronen. Daarom introduceert AEG de ProFreshPlus koelvrieskast met flexibele opbergmogelijkheden. Waar de ProFresh koel-vriescombinaties zorgen voor een optimale vochtbalans, zorgt de ProFreshPlus daarnaast ook voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de koelkast. Het slimme CustomFlex™ opbergsysteem maakt het gemakkelijk om voedsel snel te verplaatsen, aangepast aan een flexibele levensstijl. Dankzij de TwinTech® koeling blijven producten langer vers.

Gegarandeerde versheid

Houd voedsel langer vers met AEG ProFresh en de nieuwste TwinTech®-technologie. Standaardkoel-vriescombinaties maken gebruik van één koelsysteem. TwinTech® gebruikt één koelsysteem om de vriezer te koelen en een ander koelsysteem voor de koelkast. Dit voorkomt de overdracht van vocht en zorgt ervoor dat de vriezer vrij blijft van ijsvorming en dat voedsel in de koelkast optimaal gehydrateerd blijft. Daarnaast blijven smaak, textuur en voedingsstoffen behouden. Onafhankelijke onderzoeken tonen aan dat delicate voedingsmiddelen, zoals aardbeien, hun vitamine C-inhoud gedurende tien dagen behouden dankzij het TwinTech®-systeem.

Intelligent systeem voor het behouden van verse voedingsmiddelen

Het innovatieve DynamicAir systeem in de ProFreshPlus modellen koelt alle niveaus van de koelkast, waardoor de luchtgesteldheid stabiel wordt gehouden en voedsel langer bewaard kan worden.

ProFreshPlus wint IF Design Award 2015

ProFreshPlus combineert innovatieve technologie met een schitterend design. Deze reeks van vrijstaande koelkasten heeft dit jaar een wereldwijd erkende IF Design Award gewonnen voor haar uitzonderlijke design. De koelkasten worden gekenmerkt door de A+++ rating en een innovatieve LED light oplossing, die zorgt voor een premium touch. De design aan de buitenkant bevat metalen handvatten en nieuwe touch controls op de deur. Naast de A+++ zijn er ook modellen met A++ No Frost rating.

Het CustomFlex systeem bevat:

  • 6 verschillende opbergruimtes
  • 2 clips voor het ophangen van kleine items, zoals zakjes geraspte kaas
  • Easy-fitting rek in de deur met rails

AEG ProFreshPlus koelkasten met CustomFlex™ opbergsysteem zijn vanaf april 2015 beschikbaar voor consumenten.

S83920CMXF – 999,99€

http://www.aeg.be/nl-be/Products/Koeling/Vrijstaand/Koel/vriescombinaties/S83920CMXF

S53630CSXF – 799,99€

http://www.aeg.be/nl-be/Products/Koeling/Vrijstaand/Koel/vriescombinaties/S53630CSXF

S53620CTXF – 799,99€

http://www.aeg.be/nl-be/Products/Koeling/Vrijstaand/Koel/vriescombinaties/S53620CTXF

S53620CTWF – 749,99€

http://www.aeg.be/nl-be/Products/Koeling/Vrijstaand/Koel/vriescombinaties/S53620CTWF

Over de Electrolux Groep:

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 150 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine. In 2013 liet Electrolux een omzet optekenen van € 12,6 miljard en stelde de onderneming 61.000 mensen te werk. Meer informatie vindt u op http://group.electrolux.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Weber Shandwick

Romain Adam – 02/894 90 36 – radam@webershandwick.com

 

Save and share this post