Electrolux Newsroom Belgium

Nieuwe ProSource van AEG biedt onmiddellijk koud, warm of kokend water

Photos

Een warme drank klaarmaken, pasta koken, groenten wassen of een zuigfles steriliseren… Met de ProSource-kraan van AEG, winnaar van de Red Dot Award, bespaart u altijd tijd, water en energie. En dat alles in strakke en moderne look.

De kraan heeft haar eigen verwarmingseenheid en een reservoir van 4 of 8 liter voor koud, warm of kokend water. “U hoeft niet langer te wachten tot het water kookt of water te verspillen terwijl u wacht tot het warme water uit de boiler de kraan bereikt”, zegt Koen Wuyts, Category Director Water Care EMEA bij AEG.

Geavanceerde filtering en veiligheid

Het geavanceerde filtersysteem met geïntegreerde koolstoffilter van de ProSource-kraan verwijdert stoffen die de smaak en geur beïnvloeden voordat het water wordt opgewarmd, voorkomt kalkaanslag in de boiler en is makkelijk te vervangen (ongeveer elk jaar, naargelang het gebruik).

Door een kinderslot is de kraan ook veilig. Als u het kinderslot induwt en aan de knop draait, stroomt er kokend water uit de kraan. Laat u de knop weer los, dan stopt het water onmiddellijk. Het kokend water stroomt ook door een aparte beluchter, zodat de tuit niet heet wordt.

Bekroond ontwerp

De geïntegreerde, plaatsbesparende oplossing zorgt voor een minder rommelige keuken en heeft een Red Dot Award 2015 gewonnen voor het beste design in zijn categorie. De kraan is verkrijgbaar in twee afwerkingen (chroom en roestvrij staal) en twee vormen. De afneembare ring aan de basis van de tuit bestaat in vier kleuren voor een look op maat.

“ProSource is een hoogwaardige wateroplossing die verschillende functies integreert en uw keuken een gestroomlijnde, eenvoudige look geeft”, zegt Koen Wuyts. “En u hebt geen waterketel of -koker meer nodig.”

De ProSource-kokendwaterkraan van AEG is in de handel verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal van 2015.

Over de Electrolux Groep:

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 150 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine. In 2013 liet Electrolux een omzet optekenen van € 12,6 miljard en stelde de onderneming 61.000 mensen te werk. Meer informatie vindt u op http://group.electrolux.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Weber Shandwick

Romain Adam – 02/894 90 36 – radam@webershandwick.com

 

Save and share this post