Electrolux Newsroom Belgium

Batibouw 2016 – AEG UltraMix

Photos

Een nieuwe klassieker is geboren:AEG helpt de culinaire grenzen te verleggen met de nieuwe UltraMix

Gerechten die voorheen moeilijk of onmogelijk te realiseren leken, liggen nu meer dan ooit binnen uw bereik, dankzij deze geheel nieuwe versie van de UltraMix van AEG in een strak, modern jasje.

Brood, pasta’s, gehakt, worstjes… — iedereen is het erover eens dat deze voedingswaren totaal verschillend smaken als ze thuis, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en handgemaakt zijn. Maar dat vereist veel kneden, malen, mengelen, roeren… met andere woorden, zwaar werk; en dat is precies waar de kracht van UltraMix u kan helpen.

U helpen uw persoonlijke beste resultaten te evenaren en van de nodige inspanningen een plezierige belevenis te maken; daar is het UltraMix om te doen. En dit is er het correcte gereedschap voor, net zoals een perfect uitgebalanceerd mes, met een haarscherp geslepen lemmet. Het toestel voelt degelijk aan en het compacte, gestroomlijnde ontwerp maakt er een elegant en gebruiksvriendelijk keukenaccessoire van. 

Krachtig en tijdloos
Het toestel is gebaseerd op de tientallen jaren ervaring van de AEG-groep in het uitrusten van verschillende generaties huis-keukenchefs met dergelijke toestellen. De krachtige 1.000 Watt motor, met z’n 10 snelheden en het druk-gegoten behuizing van het toestel, zijn voldoende robuust om, zelfs op lange termijn, aan alle soorten belastingen te weerstaan.

Het basismodel, beschikbaar in rood, wit of brons, is voorzien van drie accessoires; een garde, een klopper en een deeghaak. Het geavanceerde model wordt geleverd in zilvergrijs en omvat ook een vleesmolen en een salade-processor. Alle modellen hebben een royale 4,8 liter kom, en een tweede kleinere van 2,9 liter.

Dankzij de glanzende email / chroom afwerking verdient UltraMix een uitgelezen plaats op het aanrecht, waar het z’n eigenaar steeds kan aanmoedigen de culinaire grenzen te verleggen en discussies met de gasten over de geneugten van het koken kan starten. 

Zie UltraMix in actie

U kan UltraMix online ontdekken, via de “Now You’re Cooking” campagne van de AEG-groep, die reeds meer dan één miljoen volgers heeft op Tumblr. Eén van de beschikbare video’s gaat over de UltraMix. Ze hebben een “Kook modus”, zodat UltraMix eigenaars met hen kunnen meekoken via mobiele toestellen zoals smartphones, tablets en laptops. 

UltraMix is nu reeds beschikbaar aan een aanbevolen consumentenprijs van 429€.

 

Over de Electrolux-groep: Electrolux is een globale leider in huishoudelijke apparaten. Deze toonaangevende positie is gebaseerd op diepgaand consumenteninzicht en ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. Wij bieden zorgvuldig ontworpen, innovatieve oplossingen voor huishoudens en bedrijven, met producten zoals koelkasten, vaatwassers, wasmachines, fornuizen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudelijke apparaten. Via gewaardeerde merken, zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine, verkoopt de groep jaarlijks meer dan 50 miljoen producten aan klanten in meer dan 150 markten. In 2013 boekte Electrolux een verkoop van 109 miljard SEK en stelde 61.000 werknemers tewerk. Meer informatie: http://group.electrolux.com

 

Het volledige persbericht en hoge resolutie beeld is te downloaden via http://newsroom.electrolux.com/be-nl/category/aeg/

 

De product animaties zijn beschikbaar op onze AEG YouTube channel:

https://www.youtube.com/user/AEGbe

 

Save and share this post