Electrolux Newsroom Belgium

AEG introduceert een unieke lift om borden uit te laden

Photos

Als onderdeel van de Mastery Range, introduceert AEG de ComfortLift vaatwasmachine. Het is de eerste in zijn soort, met een uniek onderstel dat de onderste lade zachtjes omhoog duwt om extra makkelijk in- en uitladen mogelijk te maken.

Tijdens IFA 2016 introduceert AEG de Mastery Range, een reeks innovatieve keukentoestellen die ’s werelds eerste responsieve keukenbeleving op de markt brengt. De nieuwe reeks herdefinieert de rollen van keukentoestellen met ‘smart’ technologie en een responsief design om het kookproces te stroomlijnen. Dankzij het unieke liftsysteem van de onderste vullade, maakt de ComfortLift vaatwasmachine het laden efficiënter en ergonomischer dan ooit.

“De AEG ComfortLift vaatwasmachine is uniek op de markt omdat het de gebruiker toelaat om vanuit een gemakkelijkere, meer relaxte lichaamspositie borden in- en uit te laden, in plaats van zich steeds opnieuw te moeten bukken”, zegt Simon Bradford, VP Design bij AEG. “De vaatwasmachine wordt vaak op gelijke hoogte met de vloer geïnstalleerd. Daardoor wordt het noodzakelijke bukken bij gebruik door consumenten vaak vermeld als een grote frustratie. De AEG ComfortLift vaatwasmachine bewijst dat AEG oplossingen wil bieden die afgestemd zijn op jou in plaats van omgekeerd”, voegt hij toe.

Stel je verwachtingen elke dag hoger

Het unieke liftsysteem tilt de onderste vullade naar een comfortabelere werkhoogte voor flexibel, comfortabel en ergonomisch in- en uitladen.

Tezamen met de vlotte liftfunctie, biedt de ComfortLift ook een capaciteit met drie vulladen, betrouwbare reiniging en een strakke, naadloze look in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range. Bovendien kan de speciaal ontworpen glazenlade met geïntegreerde SoftGrip handgrepen worden aangekocht als een extra element. Zo kan je zelfs jouw meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasmachine plaatsen.

Save and share this post