Electrolux Newsroom Belgium

Maak kennis met ‘s werelds eerste responsieve kookervaring

Photos

AEG introduceert The Mastery Range – een innovatieve nieuwe keuken die reageert op de gebruiker door middel van adaptieve apparaten die met elkaar samenwerken om zo een uitstekende keukenervaring te genereren.

Na verschillende jaren van onderzoek en conceptontwikkeling lanceert AEG dit jaar de nieuwe Mastery Range. Deze reeks herdefinieert de rol van keukenapparaten in het kookproces en wil zo ’s werelds meest responsieve keuken creëren. Van het klaarmaken en koelen van ingrediënten tot het doen van de afwas – de AEG Mastery Range biedt een nieuwe kijk op alle praktische elementen en gebruikt een innovatieve technologie samen met een responsief design om dit hele proces te stroomlijnen. Zo zorgt het ervoor dat jij een persoonlijke kookstijl kan ontwikkelen terwijl jouw keuken hier meteen op reageert.

“In de voorbije twintig jaar is er heel wat veranderd in de keuken. Wat vroeger een kamertje achteraan in het huis was is nu het hart van de woning geworden, het sociale middelpunt zeg maar. Vandaag willen mensen dat hun apparaten naadloos worden geïntegreerd in de kamer,” zegt Simon Bradford, Head of Design bij AEG. “Ik denk dat hetgene wat mensen van hun keukenapparatuur verwachten een manier is om te genieten van iets dat ze echt graag doen en je wil hierbij niet dat een apparaat het volledig van jou over neemt. De nieuwe AEG Mastery Range biedt hier een helpende hand op een zeer menselijke manier.”

Het design van de AEG Mastery Range gaat verder dan strakke lijnen en esthetiek. Het nieuwe keukenconcept focust zich op het stroomlijnen van een fijne kookervaring en tegelijk het bieden van een adaptieve en aantrekkelijke sociale ruimte. Elk apparaat is klaar om zijn rol te spelen in harmonie met elkaar en terwijl te reageren op jouw real time commando’s.

“Uit grondig onderzoek en testen blijkt dat consumenten vaak vinden dat zij zich moeten aanpassen aan hun keukenapparatuur terwijl ze aan het koken zijn”, zegt Niels Munksgaard, Head of Product Marketing in EMEA bij AEG. “We zijn er dus erg trots op het feit dat wij de eerste zijn die een reeks responsieve keukentoestellen op de markt brengen”, voegt Niels Munksgaard nog toe.

SenseCook Oven met Voedselsensor en Commandowiel

Jouw eten, exact zoals jij dat wil, meteen uit de oven. Met de FoodSensor, een sonde die ingebouwd is in de oven, heb je een grotere nauwkeurigheid in de temperatuurcontrole. Het Smart Command Wheel biedt dan weer een intuïtieve interface die je toelaat om te communiceren met de oven zoals je dat met een ober in een restaurant zou doen. Bleu, saignant of à point? De oven zorgt voor het perfecte resultaat, elke keer opnieuw.

Hob2Hood

Met de Hob2Hood hoef je niet meer na te denken over de dampkap. Je hoeft ze niet eens aan te zetten. De ventilator zal op gevoel jouw leiding volgen en toenemen of afnemen naargelang de eisen die jij er aan stelt terwijl je kookt. Dit zorgt ervoor dat de keuken geurloos blijft in elke fase van het kookproces.

ComfortLift vaatwasmachine

De ComfortLift vaatwasser is een gigantische innovatie en tevens de eerste in zijn soort. Het unieke en innovatieve hefmechanisme zorgt ervoor dat het onderste deel van de vaatwasser naar boven gebracht kan worden tot bij de gebruiker om hem zo te helpen met het in-en uitladen. Op deze manier wordt dit proces efficiënter en ergonomischer dan ooit tevoren.

CustomFlex koelkast

Dit is het meest aanpasbare opbergsysteem op de markt. De gebruiksvriendelijke en makkelijk aan te passen opbergruimte in de deur en het tweeledige koelsysteem zorgt ervoor dat smaak en textuur bewaard blijven als nooit tevoren. Deze oplossing van AEG is een innovatief en aanpasbaar deuropbergsysteem met verplaatsbare onderdelen die je toelaten om de koelkast aan te passen aan je boodschappen.

ProSource kraan

Bespaar plaats op het aanrecht met de stijlvolle ProSource warmwaterkraan. Deze kraan is een moderne versie van de traditionele keukenkraan die instant kokend water kan laten stromen op elk moment van de dag.

Mastery Collection kookgerei

Dit professionele keukengerei is de kers op de taart voor een naadloze kookervaring en is gebaseerd op de noden van topchefs. Het design is er op gericht om in harmonie samen te werken met de Mastery Range keukentoestellen.

De Mastery Range zal voor het eerst worden voorgesteld aan het grote publiek tijdens de IFA 2016 en is vanaf februari 2017 verkrijgbaar in de winkel.

Save and share this post