Electrolux Newsroom Belgium

AEG en Procter & Gamble samen in de bres voor een innovatieve behandeling van wasgoed

Photos

P&G, ’s werelds grootste fabrikant van wasmiddelen, en AEG bundelen hun krachten in een uniek verzorgingsprogramma dat de producten van P&G met de geavanceerde New Laundry Range combineert.

Procter & Gamble, producent van Lenor en Ariel, slaat de handen in elkaar met AEG rond betere, intelligentere en meer duurzame oplossingen voor wasgoed. In een klimaat waar fast fashion alomtegenwoordig is en verouderde wasgewoonten onveranderd op de volgende generatie worden overgedragen, hopen beide bedrijven de consument iets bij te brengen over het zorgzaam omgaan met textiel en hem en haar warm te maken voor een meer duurzame mode.

“Niemand die zijn of haar favoriete kasjmiertrui of delicate zijden blouse om de haverklap in de machine stopt. Bij T-shirts en jeans wordt er echter niet op een wasbeurt meer gekeken. Doordat textielvezels onder het frequent wassen lijden, moeten er vaker nieuwe spullen worden aangekocht. Hoogste tijd dus om het vertrouwen te herstellen en mensen te leren wat het echt betekent om zorgzaam om te gaan met textiel. Samen met P&G willen we de mensen de nodige kennis bijbrengen en hen vertellen over de innovaties die hen helpen delicate kleding met vertrouwen te wassen en te drogen zodat al die spullen langer meegaan. We hopen dat onze klanten hierdoor nieuwe en duurzame gewoontes voor de behandeling van hun wasgoed aanleren en afgeremd worden in die drang om steeds nieuwe kleding te kopen.” Jenny Hedberg, Product Marketing Director EMEA, AEG.

Met de New Laundry Range lanceert AEG op IFA een reeks innovaties en technologieën voor de behandeling van wasgoed, waardoor kleding langer nieuw oogt en kleuren en vezels worden beschermd en toch helemaal proper zijn. De ÖKOMix technologie van AEG is een door P&G gesteunde innovatie die het wasmiddel vooraf met water vermengt. De bestanddelen zijn met andere woorden volledig geactiveerd wanneer ze in contact komen met het wasgoed. De wasproducten en wasverzachters worden gelijkmatig over alle vezels verdeeld, het wasgoed is beschermd tegen mogelijke schade en is zelfs na een wasbeurt op lage temperatuur schoon. De gecombineerde innovaties van AEG en P&G zorgen ervoor dat Ariel (wasmiddel), Lenor (wasverzachter) en de machines het beste van zichzelf geven – het wasgoed is bij een lagere temperatuur sneller schoon, veroorzaakt minder impact voor het milieu en oogt langer nieuw. P&G ontwierp een certificaat voor efficiënt gebruik van vloeibare wasmiddelen en wasverzachters. Een gecertificeerde wasmachine vertoont een maximale synergie met Ariel en Lenor; het resultaat daarvan is perfect schone was en een optimale verdeling van de wasverzachters tot in de diepste vezels van uw favoriete kleding. AEG is bijzonder trots te kunnen melden dat de ÖKOMix wasmachines werden bekroond met het Premium Ariel en Lenor certificaat.

Bij aankoop van een nieuwe machine biedt AEG bovendien een gids met handige wastips en een interactieve app, My AEG. Deze app bevat nuttige informatie over de beste methodes aan om vlekken uit kleding te verwijderen, delicate kledingstukken te wassen en verstrekt ook advies over de programmakeuze.

Dankzij het partnership met P&G leren klanten welk potentieel hun wasmachines en droogtrommels bezitten om hun kleding optimaal te verzorgen en wijdt hen in de innovaties die het textiel optimaal verzorgen in. De combinatie van geavanceerde wasmachines, voortreffelijke wasmiddelen en over een uitstekende kennis om beide te combineren, garanderen de allerbeste wasresultaten.

Save and share this post