Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi köögitähed elavad Ida-Virumaal

Maailma suurim kodu- ja väliseadmete tootja Electrolux viis läbi rahvusvahelise konkursi Kitchen Stars ehk Köögitähed, võitjate hulka kuuluvad ka kolm Eesti elanikku Kohtla-Järvelt.

Rahvusvaheline konkurss Electrolux Kitchen Stars, mis oli pühendatud Electroluxi 90 juubelile, selgitas välja üheksakümmend köögitähti üle maailma. Nende hulka arvati Mari-Liis Štrik, Tiiu Štrik ning Diana Minajeva Kohtla-Järvelt, kes esitasid konkursile kõige põnevamad pildid oma köögist ning lood nendest hetkedest, mil nad tundsid ennast oma köögis staaridena.

Electrolux Eesti juht Andres Kesker on kindel, et Eestis elab palju tõelisi staare – köögistaare: „Aina rohkem Eesti inimesi eelistab veeta kvaliteetset aega ja kokata koos perega kodus selle asemel, et käia söömas väljas. Viimase aja maailmapraktika näitab, et köögist on uuesti saamas kodu süda ja see trend jätkub ka peale majanduselanguse lõppu.”

Mari-Liis Štrik tundis ennast esimest korda elus köögitähena 7-aastaselt, mil ta kaksikvennaga „restorani” mängis ning oma vanematele pastarooga valmistas. Nüüd on Mari-Liis uhiuue kodu omanik, kuid köögis on tal hetkel vaid üks seade – Electroluxi külmik.

Tiiu Štriki tähetund köögis oli tema selle aasta sünnipäeval, mil ta valmistas 20 kallitele inimesele imemaitsvat toitu ja ei piinanud ennast nõudepesuga – seda tegi tema eest nõudepesumasin.

Diana Minajeva kirjutas konkursitöös, et tunneb ennast köögitähena igal hommikul, mil ta valmistab hommikusööki oma neljaaastasele pojale ja koos temaga värskeid ahjusaiu sööb ning teed joob.

„Et olla tõeline staar pole tingimata vaja särada punasel vaibal disainerikleidis – piisab ka heast seltskonnast ja maitsvast toidust sinu enda köögis. Electroluxil kui juhtival köögiseadmete tootjal on väga hea meel pakkuda inimestele laia valiku tooteid, mis lihtsustavad nende köögitoimetamisi ning muudavad toiduvalmistamisprotsessi naudinguks,” lisas Andres Kesker.

90 Kitchen Stars konkursi võitjad said auhinnaks Eureka Electrolux Ergorapido tolmuimejad ning nende pilte saab varsti näha Electrolux Kitchen Stars online-galeriis, fotonäitusel, raamatus ning teistes Electroluxi juubelile pühendatud materjalides.

Electrolux (www.electrolux.com) on maailma suurim kodu- ja väliseadmete tootja, müües igal aastal 150 riigis üle 40 miljoni Electrolux Grupi toote. Ettevõtte peaeesmärk on pakkuda innovaatilisi tooteid, mis toetudes põhjalikele tarbijauuringutele vastavad nii kodukasutajate kui professionaalide kõigile ootustele. Electroluxi tootevalikusse kuuluvad AEG Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire ja Eureka kaubamärkide all müüdavad külmkapid, nõudepesumasinad, pesumasinad, tolmuimejad ja ahjud.

Save and share this post