Electrolux Newsroom Estonia

Ergorapido räägib edasi!

Photos

Ergorapido uued trendid

Kuna meie kampaania “Kui Ergorapido räägiks“ on osutunud üle ootuste populaarseks, on Electrolux otsustanud seda pikendada. Seega ootame jätkuvalt konkursile teie huvitavaid sisekujunduslikke lahendusi!

Lisaks tahab Electrolux küsida just TEIE käest, kes peab võitjaks tulema. Jah, see on tõsi: Ergorapido konkursi võitja valitakse igal nädalal hääletamise alusel. Publikulemmiku valimised kestavad kuni 31. jaanuarini 2010. Konskursi reeglid ja juhised leiate siit: www.ergorapido.com.

Konkursi lõpus kõige rohkem hääli saanud osaleja viib koju auhinna 10 disain-tolmuimeja näol ehk Ergorapido iga majanurga jaoks! Lisaks sellele saab võitja valida endale kodukaunistusi trendikast TIKAU kollektsioonist.

Nüüd on Ergorapido saadaval ka uutes trendikates värvikombinatsioonides: pastellroheline, vask, terashall ja lilla. Võistlusest osa võttes ärge unustage mainida oma lemmikvärvi!

Et saaksite konkursil tuge oma sõprade-tuttavate käest, lõime pildigalerii jagamise võimaluse läbi Twitteri, Facebooki, Diggi ja StumbleUpon’i. Ja ärge unustage liituda Ergorapido Facebook leheküljega!

Save and share this post