Electrolux Newsroom Estonia

Ajakiri TM Kodu & Ehitus ja Electrolux kingivad pesumasina Calima

Rõõmusta ennast ja oma peret, tellides endale ajakirja TM Kodu & Ehitus enne 18. detsembrit 2009, sest kõigi tellijate vahel loositakse välja Electroluxi ainulaadse kuivatusplaadiga pesumasina Calima.

Calima on maailmas esimene masin, milles on ühendatud nii pesumasin kui ka väljatõmmatav, kompaktne ja kiire kuivatusplaat. Imemasina energiatõhususklass on A+, kiirus maksimaalselt 1400 pööret minutis ja võimaldab pesta korraga kuni 7 kg pesu. Lähemalt loe: www.electrolux.ee

Electrolux pesumasina CalimaTM loosimisel, mis toimub 20.12.2009, osalevad kõik, kelle tellimus ajakirjale TM Kodu & Ehitus kehtib seisuga 18.12.2009. Võitjaga võetakse ühendust! Võitja nimi avalikustatakse TM Kodu ja Ehitus 2010. a veebruarikuu ajakirjas.

Save and share this post