Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux lansseerib uue ohutusseadme põletitele

Photos

Electroluxi EKK510507W pliit on juba praegu uue stopp-gaasi funktsiooniga varustatud

Alates 1. jaanuarist 2010 varustab Electrolux kõik gaasipõletid stopp-gaasi süsteemiga, mis sulgeb gaasi voolu põletisse, kui põleti leek millegipärast kustub.

Electrolux lansseerib uue ohutusseadme kolm kuud enne seda, kui Euroopa Liidus hakkab kehtima uus vastav nõue. Uue stopp-gaasi funktsiooniga saavad olema varustatud kõik Electroluxi, AEG ja Zanussi gaasi ning gaasi-elektripliidid.

Electrolux Eesti tootejuhi Margus Peetrise sõnul on praegu kõigil Euroopa Liidus müüdavatel gaasipliitide ahjudel kohustuslik stopp-gaasi ohutus, uus nõue hakkab 1. aprillist kehtima ka põletitele. “Seega kõik müüdavad gaasipliidid peavad olema varustatud stopp-gaasi ohutust tagava süsteemiga nii põletitele kui ka ahjule juhul, kui ahi töötab gaasiga,” lisas ta.

Uued pliidid jõuavad Eestisse juba kohe aasta alguses. Ilma stopp-gaasi süsteemita pliitide tootmine lõpetatakse.

Save and share this post