Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux otsib 90ndaks juubeliks 90ndat köögitähte

Electrolux võtab kokku oma juubeliaastat ja otsib üht viimast köögitähte rahvusvahelise projekti Kitchen Stars ehk Köögitähed raames.

„Köök on iga kodu süda ja erilise tähenduse saab meie jaoks see ruum just jõulude ajal ja aasta lõpus. Electrolux on juba praegu leidnud 89 köögitähte üle maailma – neist 3 on eestlased. Nüüd, jõuluajal, otsime 90ndat ehk „köögijõulutähte,“ – ütles Electrolux Eesti juht Andres Kesker.

Aasta jooksul korjas Electrolux parimaid köögilugusid inimestelt üle maailma – nende seas on näiteks paar, kes on just köögis kuulnud oma pisipoja esimest sõna; apelsinimahla pressimine Brasiilia saatkonnas Stokholmis; 24/7 ülekanne internetis ühest Itaalia köögist ning palju muud. Kokku on korjatud 89 lugu nendest momentidest, mil inimesed tundsid ennast oma köögis tõeliste staaridena. Jäänud on koht vaid ühele, kõige olulisemale jõuluköögitähele.

Kui teie köögis on üks või mitu Electroluxi kodumasinat, tehke nende taustal endast pilt ning postitage koos huvitava köögilooga konkursi ametlikule kodulehele http://www.electrolux.com/kitchenstars/. Seal saate põhjalikumalt tutvuda konkursi reeglitega ja vaadata ka praeguse 89 köögitähe pilte ning saada inspiratsiooni nende lugudest. Siis ei jää midagi muud, kui paluda oma sõpru enda poolt hääletada ning oodata võimalikku võitu koos auhinnaga Electrolux Ergorapido tolmuimeja näol.

„Et olla tõeline staar, pole tingimata vaja särada punasel vaibal disainerikleidis – piisab ka heast seltskonnast ja maitsvast toidust sinu enda köögis. Electroluxil kui juhtival köögiseadmete tootjal on väga hea meel pakkuda inimestele laia valiku tooteid, mis lihtsustavad nende köögitoimetamisi ning muudavad toiduvalmistamisprotsessi naudinguks,” lisas Andres Kesker.

Save and share this post