Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi uuring: 55% eurooplastest kasutab küpsetamist armastuse leidmiseks

Photos

Neile, kes soovivad oma pädevust köögis suurendada ja eemaldada ohu, et roog võiks põhja kõrbeda tuleb appi Electolux Inspiro ahi, mis on võimeline ise temperatuuri reguleerima.

Maailma juhtiv kodumasinate tootja Electrolux tõestas, et vanasõna “Armastus käib kõhu kaudu” vastab tõele. Electroluxi* poolt läbiviidud uurimusest selgus, et rohkem kui 55% eurooplastest on kasutanud oma kulinaarseid oskusi, et potentsiaalsele partnerile muljet avaldada.

Veelgi enam 27% vastanuist on üritanud kasutada oma toidutegemisoskust teistele kaaslase leidmiseks: kasutades sündmust, et leida paariline oma sõbrale või sugulasele.

Külaliste võõrustamine võib aga olla vägagi stressirohke ülesanne. Peaaegu 40% inimestest tunnistasid, et neil on retsept nõnda hullusti ebaõnnestunud, et seda polnud võimalik serveerida. Neile 53-le % vastanuist, kelle jaoks on toidu väljanägemine sama oluline kui selle maitse, võib taoline äpardus olla äärmiselt ebamugav.

Täiusliku Valentinipäeva eine valmistamine Electolux Inspiro** ahju abil

Neile, kes soovivad oma pädevust köögis suurendada ja eemaldada ohu, et roog võiks põhja kõrbeda tuleb appi Electolux Inspiro ahi, mis on võimeline ise temperatuuri reguleerima.

Inspiro ahi määrab ise lõpliku temperatuuri, millega rooga küpsetada ja valib sobivaima programmi (küpsetamine, grillimine, konvektsioon) või hoopis kombineerib neid, et saavutada parim tulemus.

Professionaalne saksa kokk Christian Mittermeier*** kiidab uut ahju “Electroluxil on õnnestunud Inspiroga viia professionaalsel tasemel toidutegemine tarbijate kodudesse. Tänu selle masina intuitiivsele süsteemile küpsetab Inspiro iga toidu täiuslikult.”

Nüüdsest saad tänu Inspirole külalisi võõrustades keskenduda neile, toidu pärast konstantselt muretsemata. See on hea uudis just neile 31% vastanuist, kes kurtsid unetuse üle kuna muretsesid eelseisva õhtusöögi võõrustamise pärast.

* Uurimus viidi läbi, Electoluxi tellimusel, sõltumatu firma Bonamy & Finch poolt, 2007. aasta veebruaris. 11 erinevas riigis viidi läbi 11 000 online küsitlust, iga riigis küsitleti 1000 inimest. Uurimuses osalesid Austria, Belgia, Prantsusmaa, Saksamaa, Itaalia, Holland, Poola, Venemaa, Hispaania, Rootsi ja Suur Britannia.

** Electoluxi Inspiro ahi on valitud üheks kuuest Hea Majapidamise Instituudi (GHI) Väljapaistvaks Aasta tooteks – võites 2008. aastal prestiiše Hea Majapidamise Tarbija auhinna GHI Proovitud ja Testitud kategoorias. GHI testib aastas sadu tooteid – ainuüksi 2008. aastal oli nied rohkem kui 600. Inspiro oli väljavalitute seas ainus köögimasin. GHI ise kirjeldas Inspirot kokkuvõtvalt “Lihtsalt parim!”.

*** Auhindadega pärjatud tipp kokk Christian Mittermeier on Jeune Restauranteurs d’ Europe assotsatsiooni liige, mis koondab Euroopa tipprestorane.

Save and share this post