Electrolux Newsroom Estonia

UltraOne tolmuimeja võitis iF toote disaini auhinna

Photos

UltraOne tolmuimeja oli üks 778 tootest, mis sai ihaldatud iF toote disainiauhinna.

UltraOne tolmuimeja võitis nimeka iF toote disainiauhinna. Konkursist võtsid osa peaaegu 2500 toodet 39 erinevast riigist. UltraOne tolmuimeja oli üks 778 tootest, mis sai ihaldatud iF toote disainiauhinna.

Tolmuimeja jõudis poodidesse 2009. aastal ning vahetult pärast seda sai Rootsi, Taani, Norra, Soome ja Tšehhi tarbijatestides kõrgeimad tulemused. Vaikne müratase, hoolikalt läbimõeldud rattad ja otsikud, kasutatud materjalid, kuju, värv, disaini detailid ja tarbijate ootustele vastamine teevad sellest parma tolmuimeja, mille Electolux on kunagi valmistanud.

UltraOne tolmuimeja on koos teiste võitjatega iF tootedisaini näitusel Hannoveris Saksamaal märtsist kuni augustini. Viie kuu jooksul külastab seda mainekat disaininäitust rohkem kui 250 000 huvilist. Alates märtsist 2010. aastal eksponeeritakse UltraOne tolmuimejat ka iF koduleheküljel ja aastaraamatus.

Save and share this post