Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi ja ajakirja TM Kodu ja Ehituse kampaania võitja on selgunud

Koos 2009 aastaga jõudis edukalt lõpule Electroluxi ja ajakirja TM Kodu ja Ehituse sügiskampaania, kus kõigi tellijate vahel loositi välja Electroluxi pesumasin-kuivati Calima.

Ligi 8000 tellija seast osutus pesumasina õnnelikuks võitjaks tallinlane Kersti Rannamäe. TM Kodu ja Ehitusele teeb eriti rõõmu see, et võitja on ajakirja kauaaegne tellija. Esialgu ostis pere ajakirja poest, kuid juba paar aastat tagasi otsustati see koju tellida, et ajakirja regulaarselt lugeda. Küsimusele, mis teemad väljaandes eriti huvi pakuvad, vastas Kersti, et ta loeb ajakirja alati enam-vähem kaanest kaaneni läbi. “Olen viimased 2,5 aastat lastega kodus olnud ja mul on vist palju aega,” naerab võitja.

“Olen nii rahul ja uhke, sest eales pole mul niimoodi vedanud,” kinnitab õnnelik tellija. Võidurõõmu on seda rohkem, et Kersti majas käivad praegu ümberehitustööd ja peatselt uude valmis saavasse 6 m² tehnilisse ruumi plaaniti osta suurem eestlaetav pesumasin. Seni tuli pisikese ruumi tõttu leppida vana ja väikese pealtlaetava pesumasinaga, mis neljaliikmelise pere vajadusi enam hästi ei rahuldanud. Seega tänuväärset publikut, kes uue pesumasina täitmise eest Kersti kodus hoolitsevad, jätkub, nende seas kaks väikest last.

Electroluxi tootejuht Margus Peetris kinnitab, et Calima teenib oma uut perenaist kindlasti kaua ja hästi. Masina ressursiks on arvestatud iga päev üks pesukord kümne aasta jooksul. Pesumasin võib kauemgi vastu pidada, kuid siis on see juba moraalselt ja tehniliselt vananenud. Kersti nendib, et vahel tuleb pesu pesta ka paar korda päevas.

Kuna tänapäeva inimeste riietus on väga mitmekesine, on pesumasinal ka kuivatuslaud, sest kõiki rõivaid lihtsalt ei saa ega tohi trummelkuivatisse panna.

Pesupesemisega on Kerstil nüüd palju vähem muret ning aega jääb rohkem muudeks meeldivamateks tegevusteks – sealhulgas ka ajakirja kaanest kaaneni läbilugemiseks.

Save and share this post