Electrolux Newsroom Estonia

AEG Electrolux Sensidry kasutab 40% vähem energiat kui A klassi kuivati

Photos

AEG Electrolux kõige energiasäästlikum kuivati Sensidry T59850

AEG Electrolux kõige energiasäästlikum kuivati Sensidry T59850 kasutab uusimat soojuspumba tehnoloogiat, mis tagab maksimaalse energiatõhususe. Masin tarbib 40% vähem energiat kui on A-energiaklassi pääsemise miinimum.

Soojuspumbaga kuivati efektiivsus – perfektsed tulemused

Soojuspumbaga kuivatid mitte ainult ei säästa rohkem energiat vaid pakuvad ka tunduvalt õrnemaid kuivatusprogramme. Võrreldes teiste sarnaste masinatega on protsessi temperatuur peaaegu 25 kraadi madalam. Kuivatamise aeg jääb aga seejuures samaks.

Sensidry kohandab energiatarbimise vastavalt kuivatatava pesu hulgale

Sensorid teevad kindlaks pesu niiskuse astme ning vähendavad vastavalt sellele energiatarbimist ja programmi kestvust. Kuigi trummelkuivatiga on odavam täislaadungit kuivatada (maksumus kilo kuivatamise kohta) pakub soojuspumbaga masin võimalust kuivatada pesu vastavalt vajadusele ilma liigset energiat raiskamata. Lisaks on masinal taimerifunktsioon, mis võimaldab selle seadistada näiteks öisele ajale, mil elekter on odavam.

„Woolmark Silver Care“ auhind

AEG Electrolux Sensidry T59850 soojuspumbaga kuivati on pärjatud „Woolmark Silver Care“ auhinnaga.

Kasulikud ja arukad lisafunktsioonid

Peale taimerfunktsiooni on masinal ka teisi kasulikke lisafunktsioone – masin edastab sensoritelt saadud informatsiooni ja näitab kui palju aega on jäänud pesu kuivamiseni. Mahukas kuivati trummel on valgustatud ning tänu sellele ei unusta sa enam kunagi pesu masinasse.

• 7 kg soojuspumbaga kuivati

• Masin on varustatud sensoritega

• Eestikeelne menüü

• A-energiaklassi kuuluv kuivati töötab soojuspumba tehnoloogiaga

• Suur LCD ekraan

• Võimalus alustada kuni 20 h viivitusega

• 21 erinevat programmi

• Valgustatud trummel

• Pööratav uks ja trummel

• Niiskusekontrolliga kuivatamise programmid

• Masin ei kortsuta pesu

• Eriprogrammid

• Eraldi programmid villa ja siidi jaoks

Save and share this post