Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux on rahvusvahelise köögimööblimessi Eurocucina 2010 teerajajaks

Photos

Electroluxi köögid on tuleviku staarid

Juhtiv kodu- ja professionaalsete seadmete tootja Electrolux on 14.-19. aprillil Milanos toimuval Eurocucina köögitarvete messil teerajaja innovaatilise köögitehnoloogia alal. Electroluxi jaoks on tegemist ideaalse võimalusega suhelda klientidega, lansseerida uusi innovaatilisi tooteid ja tutvustada täiesti uut toodete kategooriat Salone Del Mobile mööblimessil.

880 ruutmeetrilises 15 näitusesaalis tutvustab Electrolux köökide tootjatele, ajakirjanikele, disaineritele ja arhitektidele üle kogu maailma viimaseid innovaatilisi samme köögiseadmetes ja köögidisainis. Messil esitletud Electroluxi toodete hulka kuulub ka Real Life nõudepesumasin: kõige paindlikum turul olev nõudepesumasin, millel on suurim mahutavus ja parimad puhastamise tulemused.

„Electrolux peab Eurocucinat väga tähtsaks sündmuseks,“ ütleb Electrolux Eesti juht Andres Kesker. „See võimaldab meil suhelda klientide ja arvamusliidritega tähtsate mõjutajatega samal ajal samas kohas. Kuna rohkem kui 60% messi külastajatest tulevad välismaalt on see ilmselgelt väga hea koht rahvusvahelise äri tegemiseks,“ lisas ta.

Peale köögiosakonna on Electrolux koostöös mööblidisainer Riva 1920’ga loonud messile ka 100 ruutmeetri suuruse pesuruumi. Väljapanek, mis tutvustab Electroluxi kahte täiesti uut pesumasina kontseptsiooni on esimene pesuruum, mida Salone Del Mobile messil eksponeeritakse.

Samal ajal on Electolux väga nähtaval kohal ka väljaspool messialasid. Igal õhtul võõrustab Electrolux inimesi spetsiaalsel sündmusel, tuntud Milaano monumendi Torre Branca juures, millelt avaneb kaunis vaade linnale. Iga õhtu üritusel on erinev teema, nende hulgas ka mood, lauatarbed ja disain.

Rohkem informatsiooni Eurocucina 2010 kohta

Save and share this post