Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux esitleb uut aurusüsteemiga toodete seeriat

Photos

Electrolux kolm ühes pesumasin (pesemine, sirutamine, värskendamine)

Electroluxi teedrajav aurukasutus on laienenud: uued tooted pakuvad Sinu hinnalistele riideesemetele õrna hoolitsust kasutades selleks auru orgaanilist jõudu. Nüüd saad Sa riietele pakkuda samasugust hoolitsust nagu SPA protseduuridel oma nahale, rikkumata neid liigse pesemisega või keemilise puhastusega.

Spetsiaalne värskendav seade, mis on olemas kõigil Electroluxi auruga töötavatel pesumasinatel ja pesumasin-kuivatitel, annab riietele uue elu, eemaldades nende kiududelt ebameeldiva lõhna ning värskendades neid. Pikka aega tuntud ja usaldusväärne puhastaja- aur pakub sinu õrnematele riideesemetele võimsat kuid õrna värskendust eemaldades ohu riideid kahjustada standardprogramme kasutades.

“Järjest rohkem valmistatakse riideid õrnadest ja luksuslikest materjalidest, ning selliste materjalide kombinatsioon (kašmiir, siid, villased esemed) paneb mõtlema, kuidas enda garderoobi üle hoolt kanda,” ütleb Electrolux Eesti juht Andres Kesker. “Electroluxi aurusüsteemi masinad ei ole mitte ainult väga mugavad, vaid pakuvad sealjuures ka naturaalset ja efektiivset hoolitsust kõikidele riidematerjalidele. Sul on kodus kõik boonused, mida spetsialiseeritud pesu pakub ilma negatiivsete mõjudeta, mis kaasnevad liialt intensiivse pesemisega või keemilise puhastusega,” lisas ta.

Auru tervendav mõju

Aur tekitatakse vee ja kuuma kütteelemendi kokkupuutel. Tänu aurule muutuvad rõivad painduvamaks, see lõdvestab riidekiudusid, eemaldab kortsud ja voldid. Pesumasin kasutab auru nagu triikraud.

Electroluxi aurusüsteemiga tooted pakuvad mitmeid erinevaid pesuprogramme, sealhulgas ka ühte riietele, mida on juba kantud kuid mis ei vaja märga pesu või ei ole selleks sobilikud. Selle asemel imeb aur halvad lõhnad endasse, samamoodi nagu riiete tuulutamine seda teeks, ainult tunduvalt kiiremate tulemustega. Leidub ka eriti kiireid programme olukordadeks mil aega napib.

Aur tungib kangasse üpris lihtsalt ja kiiresti. Tegelikult vajab värskendavat tüüpi auruprogramm väga vähe energiat, alla 0,2 kWh. Masinad kuuluvad energiatarbimiselt keskkonnasäästlikku A kategooriasse.

Electroluxi aurusüsteemi tooted pakuvad:

• Rohkem kui 14 erinevat programmi, sealhulgas ka pesemise, kuivatamise ja värskendamise programme vastavalt kangale

• Võimalust kanda armastatud riideid alati värske ja puhtana.

• Võimalust eemaldada kortse ja ebameeldivaid lõhnu kuivadelt kantud riietelt märga pesuprogrammi kasutamata

• Väiksemaid elektriarveid, kuna tegemist on A energiaklassi masinatega

• Võimalust planeerida pesu pesemist, kuivatamist, värskendamist või kortsude eemaldamist Sulle sobivale ajale, kuna masinatel on kuni 24 h taimerfunktsioon

• Kiirprogramme, mis värskendavad riideid kõigest 20 minutiga

Aurusüsteemi toodete hulka kuuluvad:

• Electrolux kolm ühes Iron Aid kuivati (kuivatamine, sirutamine, värskendamine)

• Electrolux kolm ühes pesumasin (pesemine, sirutamine, värskendamine)

• Electrolux neli ühes pesumasin-kuivati (pesemine, kuivatamine, sirutamine, värskendamine)

Save and share this post