Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux on Cannes’i filmifestivali suursponsor

Electrolux on nüüdsest maineka Cannes’i filmifestivali ametlik partner ja suursponsor.

Motiveerimaks tarbijaid otsima oma loovuse piire teeb Electrolux koostööd maailma stiilseima ja glamuurseima sündmusega: rahvusvahelise Cannes’i filmifestivaliga. Tänu tihedale suhtlusele oma klientidega teab Electrolux, et tarbijad kasutavad Electroluxi tooteid ka eneseväljenduse vahendina valmistudes tähtsateks hetkedeks oma kodus.

„Me oleme väga põnevil, kuna saame kaasa aidata Cannes’i maagia loomisel ning tuua selle inspiratsiooniallika enda tarbijatele lähemale,“ selgitab Robert Jan Galema, Electroluxi toodete ja turunduse vanem asepresident, „Me julgustame oma tarbijaid kasutama Electroluxi tooteid loomaks samasugust keskkonda oma kodudes nagu nad näevad erinevates filmides.“

„Paljud meie tarbijad ihkavad samasugust elustiili nagu kinoekraanil või filmitööstuses. Unistused võib varieeruda glamuurse õhtukleidi kandmisest kuni kauni õhtusöögi või eine taasloomiseni. Meie tooted aitavad nendel unistustel saada reaalsuseks,“ jätkab Galema.

Partnerlus Cannes’i filmifestivaliga on osa Electroluxi uuest turunduskampaaniast, mis keskendub klientidega dialoogi loomisele. „Me oleme suhelnud paljude oma tarbijatega, et saada teada nende vajadusi ja soove. Selgus, et nad ihkavad partnerlust brändiga, mis toetaks nende loovust,“ selgitab Alexander Darwazeh, Electroluxi brändi ja turunduse juht, „Nüüd on meie ülesandeks täita klientide ootused ning luua tooteid, mis neid inspireerivad.“

Suhtlus klientidega leiab aset erinevate kanaliste kaudu, kuna oleks võimatu kõik Electoluxi tarbijad Cannes’i koondada. „Seepärast peamegi tooma Cannes’i filmifestivali oma tarbijateni,“ ütleb Neil Gannon turunduskommunikatsiooni ja turundusvaldkonna juht. „Tarbijad saavad osa Cannes’i festivalist üle kogu Euroopa aset leidvate ürituste vahendusel, läbi Electroluxi kodulehe ning kasutades sotsiaalmeedia võrgustikke ja erinevaid uudisteportaale.

Cannes’i filmifestival toimub sel aastal 12 – 23. mail.

Save and share this post