Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux painutab induktsioonivooluga toiduvalmistamise reegleid

Photos

E:motion Trivet on koos oma voolujooneliste kuju ja hõbedasse väljanägemisega ülimalt stiilne, sarnanedes pigem kunstiteosega

Electrolux lansseeris E:Motion Triveti, mis võimaldab küpsetada wok pannidega induktsioonivooluga töötavatel plaatidel.

Induktsioonivooluga töötavatel pliitidel saab tavapäraselt kasutada vaid tasapinnalise põhjaga potte ja panne. Electroluxi E:Motion Trivet kasutab induktsioonivoolu läbi oma kumera pinna ja võimaldab valmistada traditsioonilisi Aasia wok roogi induktsioonivooluga plaadil.

E:motion Trivet on koos oma voolujooneliste kuju ja hõbedasse väljanägemisega ülimalt stiilne, sarnanedes pigem kunstiteosega, ent samal ajal ka väga funktsionaalne. Tootega käib kaasa roostevabast terasest wok pann, mis võimaldab toidu kiiret kuumutamist ja lubab valmistada maitsvaid roogi.

„Mitmekülgne E:Motion Trivet ja sellega tasuta kaasa saadav wok pann võimaldavad sul hautada, praadida, aurutada, küpsetada õlis või teha palju muud,“ ütleb Scott King, Electroluxi Aasia regiooni disainiala juhataja. „See unikaalne toode ühendab Aasia wok pannil küpsetamise traditsiooni moodsa induktsiooni tehnoloogiaga samal ajal säilitades stiilipuhta ja innovaatilise disaini, mis sobib modernsetesse köökidesse.“

Save and share this post