Electrolux Newsroom Estonia

Laupäeval toimub Electroluxi koerte stiilipidu punasel vaibal

Vanalinna Päevade avapäeval, 5. juunil toimub Rotermanni väljakul Tallinna Uue Linna Päevade raames Electroluxi Koertepäev ehk Lemmikloomade Punane Vaip. Tegu on enneolematu ja glamuurse peopäevaga, mida juhib Margo Teder ning kus staarideks ja VIP-külalisteks on koerad.

Lemmikloomade Punane Vaip toimub kella 12-st kella 17-ni. Kavas on koerte moeshow, koerte SPA ehk iluhooldused, massaaž koertele, võistlus “Parim trikk”, „karvadevastaste“ tolmuimejate demonstratsioon, auhinnamängud ning palju muud huvitavat nii koertele, nende omanikele kui ka linnarahvale. Kohale on oodatud kõik Eesti koerad koos oma peremeestega.

Nagu iga VIP-event on ka Electroluxi Koertepäev heategevuslik üritus – toetatakse Tallinna Koertevarjupaika. Et anda oma panus, saavad inimesed tuua üritusele väikese vaiba, selleks sobib väga hästi nende lemmiklooma vana vaip. Kohapeal kõik kaasatoodud vaibad puhastatakse ning hiljem kingitakse varjupaigale, et seal elavatel loomadele oleks mugavam ja pehmem.

„Soovime, et sel päeval koerad säraksid punasel vaibal nagu tõelisest staarid, seetõttu on meil avatud tasuta koerte ilusalong, iluhooldajad konsulteerivad, kuidas hoida koer puhtana. Tasuta on võimalik kasutada koerte massööride teenuseid, kuulata professionaalseid nõuandeid ning saada abi loomaaarstilt. Lisaks toimub koerte moeshow, kus esitletakse uue hooaja moetrende. Avatud on ka fotostuudio, kus teie koertest tehakse professionaalseid fotosid“, rääkis ürituse korraldaja, suurima rahvusvahelise lemmikloomade suhtlusportaali United Dogs & Cats’i ehk „lemmikloomade Facebook’i“ esindaja Kairi Niinepuu-Mark.

„Ei tasu unustada, et ka lemmikloom on linnakodanik ning ta väärib hoolt ja lugupidamist nagu kõik teised linnaelanikud. Oma üritusega tahame pöörata inimeste tähelepanu Eesti koerte elukvaliteedile – olgu need hubases kodus elavad koerad või koerad, kes alles otsivad endale peremehi. Peaaegu kõik Electrolux Eesti töötajad on uhked lemmikloomade omanikud ning me oleme juba ammu tahtnud anda oma panust Eesti koerte eluolu paremaks muutmisele“, ütles Electrolux Eesti müügijuht Margus Peetris.

Sündmuse korraldavad Electrolux Eesti ja populaarne lemmikloomade sotsiaalvõrgustik United Dogs & Cats. Kogu sündmus toimub Tallinna Uue Linna Päevade raames ja on tasuta.

Ürituse ametlik koduleht: http://www.uniteddogs.com/electrolux

Save and share this post