Electrolux Newsroom Estonia

Täna toimub Electroluxi koertepidu punasel vaibal

Tegu on enneolematu ja glamuurse peopäevaga, mida juhib Margo Teder ning kus staarideks ja VIP-külalisteks on Eesti koerad.

Electroluxi Koertepäev ehk Lemmikloomade Punane Vaip toimub kella 12-st kella 17-ni Rotermanni väljakul. Kavas on koerte SPA ehk iluhooldused, massaaž koertele, koerte moeshow (kl 13 ja kl 15), teatevõistlus (kl 13.30 ja kl 15.25), koerte frisbi koolitus ja mäng (kl 12.25 ja 14), võistlus “Parim trikk” (kl 12.40 ja 14.25), koeratantsu koreograafia, esitlus ja koostantsimine (kl. 15.45) „karvadevastaste“ tolmuimejate demonstratsioon, muud koolitused ja auhinnamängud ning palju muud huvitavat nii koertele, nende omanikele kui ka linnarahvale. Kohale on oodatud kõik Eesti koerad koos oma peremeestega.

Nagu iga VIP-event on ka Lemmikloomade Punane Vaip heategevuslik üritus – toetatakse Tallinna Koertevarjupaika. Et anda oma panus, saavad inimesed tuua üritusele väikese vaiba, selleks sobib väga hästi nende lemmiklooma vana vaip. Kohapeal kõik kaasatoodud vaibad puhastatakse ning hiljem kingitakse varjupaigale, et seal elavatel loomadele oleks mugavam ja pehmem.

Sündmuse korraldavad Electrolux Eesti ja populaarne lemmikloomade sotsiaalvõrgustik United Dogs & Cats. Kogu sündmus toimub Tallinna Uue Linna Päevade raames ja on tasuta.

Ürituse ametlik koduleht: http://www.uniteddogs.com/electrolux

Save and share this post