Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux tähistab printsess Victoria pulmi eksklusiivse sini-kollase tootesarjaga

Photos

Retromustriga tolmuimejat UltaOne toodetakse vaid üks eksemplar, mis müüakse internetiportaalis EBay enampakkumisel

Tähistamaks 19. juunil toimuvat Rootsi kroonprintsess Victoria ja Daniel Westlingi pulma, annab Electrolux oma populaarseimatest toodetest välja eksklusiivsed sini-kollase „Rootsi krooni“ disainiga eksemplarid.

Sarja kuuluvad tolmuimejad Ergorapido ja UltraOne, nõudepesumasin Real Life ja külmik Source & Glacier. Rootsis tuntud sini-kollase retromustri „Kronor“, millega tooted kaetakse, lõi Wanja Djanaieff 1972. aastal Münheni Olümpiamängudeks.

Retromustriga tolmuimejat UltraOne toodetakse vaid üks eksemplar, mis müüakse internetiportaalis EBay enampakkumisel. Saadud tulud annetatakse Kroonprintsess Victoria Fondile, mis tegeleb erivajadustega inimestele vabaajaveetmise võimaluste pakkumisega.

„See on meie viis pulma tähistada ning samal ajal näidata, et Electrolux on ettevõte, mis kombineerib innovaatilised tooted disainiga, mille juured peituvad Skandinaavia disaini traditsioonides. Koostöö Wanja Djanaieffiga, kes on üks prominentsemaid inimesi Rootsi tekstiilidisainis, on väga innustav,“ ütles Electroluxi globaalse disainiosakonna juht Henrik Otto.

„Mul on väga hea meel, et Electrolux soovib kroonidega sini-kollast mustrit kasutada. Ettevõte näitab sellega, et nende disain on sama ajatu kui see sama muster,“ ütleb Wanja Djanaieff.

Electrolux on ühtlasi annetanud suure summa raha Kronprinsessparets bröllopsstiftelse fondile, mis edendab tervislikke eluviise ja võitleb sotsiaalse eraldatusega Rootsi laste ja teismeliste hulgas.

Wanja Djanaieff, Rootsi üks tuntumaid tekstiilidisainereid, on töötanud peadisainerina eksklusiivses Rootsi kaubamajade ketis NK ja tekstiilidisaini professorina ühes Rootsi nimekaimas kunsti- ja disainiülikoolis. „Kronor“ muster loodi tema poolt Rootsi sportlaste vormiriieteks Münheni 1972. aasta suveolümpiamängudele, kus kroonprintsessi vanemad esmakordselt omavahel ka kohtusid.

Toodetest

Tolmuimeja UltraOne nimetati Rootsi tarbijaajakirjas Rad & Rön 2009. aastal testivõitjaks, kus masin sai tolmuimejatest kõrgeima koondhinde.

Tolmuimeja Ergorapido on Electroluxi stiiliikoon, mis on saadaval paljudes värvides. Ergorapido on juhtmeta tolmuimeja, mis on alati käepärast.

RealLife on maailma paindlikem nõudepesumasin, mille ruumikus võimaldab pesta ka suuri potte ja taldrikuid.

Source & Glacier on külmkapp, mille külmiku osast on võimalik lasta karboniseeritud vett ning mille sügavkülma pool valmistab jääkuubikuid.

Rootsi kuninglikust pulmast

Kroonprintsess Victoria kihlus Daniel Westlingiga 24. veebruaril 2009. aastal. Pulm leiab aset kuulsas Storkyrani kirikus laupäeval, 19. juunil. Sündmusest saavad osa miljonid televaatajad üle kogu maailma ja sajad tuhanded inimesed, kes jälgivad pulmade ülekannet Stockholmi keskväljakul.

Save and share this post