Electrolux Newsroom Estonia

Cafè Grande – stiilne kohvik Sinu kodus

Photos

Electroluxi täisautomaatne Cafè Grande espressomasin annab kuni 10 tassi kõige paremat espressot, cappuccinot või latte macchiatot täiesti ilma sinu sekkumiseta

Naudi koos oma sõprade ja perega aromaatseid kohviomadusi. Electroluxi täisautomaatne Cafè Grande espressomasin annab kuni 10 tassi kõige paremat espressot, cappuccinot või latte macchiatot täiesti ilma sinu sekkumiseta.

See ei saa enam lihtsam olla: nii kui sa asetad oma Caffè Grande termoskannu kohvi väljalasketoru alla, valib masin automaatselt mitme tassi funtsiooni. Nüüd vali, kui mitu tassi kuni kümneni sa soovid ja vajuta start. Lõõgastu ja naudi väärtuslikku aega oma külaliste seltsis ning naudi maitsvat kohvi, mida pakub sinu Caffè Grande Espressomasin.

Läikiv hõbedane termoskann kuulub kõigi Caffé Grande mudelite juurde ning paistab oma välimusega silma igal laual.

Save and share this post