Electrolux Newsroom Estonia

Avastage mida meie green&fresh külmutus suudab

Photos

Avastage mida meie green&fresh külmutus suudab

The Electrolux Heavy Duty külmutusliin on täielik toitainete säilitusseadmete valik, mis võimaldab ettevõtetel juhtida äritegevust kõrgeimale standardile vastavalt. Valik on innovatiivne nii disaini kui tehnoloogia osas ning pakub terviklikku lahendust igale toidutöötlus ettevõtte tüübile.

MADALAM ENERGIATARVE

Electrolux Heavy Duty kappidega saate vähendada elektriarveid 50% võrra ning koos sellega vähendada keskkonnnamõjusid.

Frost Watch Control (Külmutuse jälgimise juhtimine) säästab energiat sulatades ainult siis kui seda on vaja, tänu patenteeritud algoritmile (patent number EU 1070925) mis võtab informatsiooni kas 4 proovist või sisseehitatud mälust (ukse avamiste arv, ukse avamise kestus, … ) vähendades nii sulatustsüklite arvu.

OMA KLASSI PARIM JÕUDLUS

Isegi sagedase uste avamiste ja kõrge ümbritseva temperatuuri korral garanteerivad Electrolux Heavy Duty külmikud kõrgtasemel tööjõudluse toidu säilitamisel tänu oma võimele kiirelt taastada turvaline temperatuur mis hoiab ära ohu.

Save and share this post