Electrolux Newsroom Estonia

Kahe nädalaga imetles Läänemere Tolmuimejat ligi 300 000 inimest

Photos

„Tolmuimejad Merest“ projekti eesmärk on pöörata tähelepanu plastikust tingitud reostusele ning teadvustada, et ümbertöödeldud plastikut on liiga vähe uute keskkonnasõbralike kodumajapidamisseadmete valmistamiseks.

Novembris Tallinna Solarise keskuses toimunud Vac from the Sea näitust külastasid circa kolmsada tuhat inimest. Eesti oli esimene riik, mida külastas Läänemere plastikust tehtud unikaalne Tolmuimeja Merest. Edasi sõitis see näitusele Poolasse, seejärgi Lätti ja Leetu.

Käesoleva aasta suvel ühendasid vabatahtlikud ja keskkonnaorganisatsioonid üle maailma oma jõud ning korjasid meredest-ookeanidest, randadelt ja korallrahudest nii palju plastikprügi, kui jõudsid. Kogutud plastiku võttis üle maailma juhtiv kodumasinate tootja Electrolux, kelle disainimeeskonna käe all sündisid sellest plastikust unikaalsed „Tolmuimejad Merest“. Kõik mudelid on töökorras ning said loodud uue Electrolux Ultra One Green tolmuimeja struktuuri järgi.

„Tolmuimejad Merest“ projekti eesmärk on pöörata tähelepanu plastikust tingitud reostusele ning teadvustada, et ümbertöödeldud plastikut on liiga vähe uute keskkonnasõbralike kodumajapidamisseadmete valmistamiseks.

Save and share this post