Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi uueks juhatuse esimeheks sai Keith McLoughlin

Photos

Uus Electroluxi juhatuse esimees Keith McLoughlin

Tänasest asendab Keith McLoughlin Electroluxi juhatuse esimehe ametist lahkunud Hans Straabergi.

Ennem vastutas 54aastane McLoughlin Electroluxi uurimis- ja arendustegevuse, tootmise ja sisseostu eest. 1. jaanuaril vahetas ta välja juhitüürilt 53aastase Straabergi.

„Üheksa fantastilise aasta järel Electroluxi presidendina, 13 aastat grupi juhtkonnas olles ja 27 aastat ettevõttes töötamise järel tahaksin teha midagi uut,“ ütles Straaberg, kes on mitme ettevõtte nagu näiteks Stora Enso nõukogus.

„Ma respekteerin Hansu üheksa aastat kestnud ettevõtte juhtimist ning mul on kahju teda lahkumas näha. Tema vedamisel muutus ja tugevdas Electrolux edukalt positsiooni ning kahekordistas oma turuväärtust,“ ütles Electroluxi nõukogu esimees Marcus Wallenberg.

1956. aastal Brooklynis (New York) sündinud Keith McLoughlin on lõpetanud USA Sõjaakadeemiat (West Point) kus ta sai bakalaureuse kraadi tehnika alal. Ta ühines Electroluxiga 2003. aastal. Enne Electroluxiga liitumist töötas ta 22 aastat  DuPont Corporation’is. McLoughlin usub, et edu valemiks on pühendumine oma tööle, tipptase ja innovaatiline juhtimisstiil.

“Me töötame keerulises kaasaegses keskkonnas, kuid põhilised tõed ei ole aastatega muutunud. Oluline on toimetada tarbijale õiget toodet õigel ajal. Oluline on inimese impulssi mõistmine. Oluline on lugupidamine meie planeedi ja selle ressursside vastu. Electrolux ei ole kunagi unustanud, mis tähendab olla suurepärane ettevõte ning väärikas korporatiivne kodanik”, ütles McLoughlin.

Save and share this post