Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux otsib meeskonnaliiget ekspeditsioonile Atlandi ookeanil

Photos

Tolmuimejad Merest üle maailma

Maailma suurim kodumasinate tootja Electrolux alustab koostöös globaalse keskkonnauuringutega tegeleva organisatsiooniga 5 Gyres ühisekspeditsiooni Atlandi ookeani lõunaosas, et otsida ookeani reostavat plastikut. Electrolux ja 5 Gyres kutsuvad üht julget liituma ekspeditsiooni meeskonnaga alates Beagle’i väinast kuni Tšiili Valdiviani.

“Tolmuimeja merest” projekti raames otsib Electrolux uut meeskonnaliiget märtsis toimuvale 5 Gyres ekspeditsioonile. Ekspeditsioon alustab teekonda Beagle’i väinast 3-ndal märtsil ning jääb ookeanile 11 päevaks enne saabumist lõpp-punkti Valdiviasse (Tšiili) 14-ndal märtsil. Electrolux lubab, et ekspeditsioon ei ole tavaline merereis – see pole puhkus, ja kõik meeskonnaliikmed pardal peavad tööd tegema. Uueks meeskonnaliikmeks väljavalitu peab muu hulgas kirjutama Vac from the Sea blogisse nii ekspeditsiooni käigust kui ka leidudest.

Meeskonnaliige peab omama loomulikku huvi keskkonnakaitse ja eriti merereostuse probleemi vastu, olema kogenud kirjamees ja fotograaf, oskama täita kõiki meeskonnaliikme kohustusi, kaasa arvatud pidada valvevahetusi, teha süüa, koristada ja abistada uuringuid. Ta peab olema hea tervise juures, oskama ujuda 200 meetrit, suutma tõsta 1/3 oma kehakaakust ja suhelda inglise keeles.

Igaüks, kes soovib liituda ekspeditsiooniga, peab tegema endast lühifilmi, kus ta ütleb oma nime, kust ta pärit on ja miks just temast peab saama Electroluxi ekspeditsiooni meeskonnaliige. Film tuleb üles laadida YouTube’i ning saata link aadressile electrolux@vacfromthesea.com.

Rohkem informatsiooni leiate: www.vacfromthesea.com. Konkursi tähtaeg on 31. jaanuar.

Save and share this post