Electrolux Newsroom Estonia

Tulemas on uus DesignLab Eesti konkurss

Photos

DesignLab 2010 Eesti konkursi võitjaks osutus Kunstiakadeemia tudeng Lauri Hirvesaar oma projektiga Electroluxi Lumehelbeke.

Neljapäeval, 3. märtsil kl 15 toimub Eesti Kunstiakadeemias seminar, mille käigus tutvustatakse tootedisaini tudengitele DesignLab 2011 reegleid ja tingimusi ning ametlikult lansseeritakse Eesti DesignLab 2011 konkurssi.

DesignLab 2010 Eesti konkursi võitjaks osutus Kunstiakadeemia tudeng Lauri Hirvesaar oma projektiga Electroluxi Lumehelbeke. Teise kohta pälvis Kuido Kasak Juhtmeta Potiga. Kolmandaks jäi Annika Kaldoja ja tema Droplet – isiklik tervise kontrollija.

Electrolux otsustas korraldada mullu esmakordselt kohaliku DesignLab konkursi Eesti tootedisainitudengite seas selleks, et Eesti noored disainerid oma novaatorliku mõtteviisi ja julgete ideedega rohkem maailma areenil silma paistaksid.

Kuigi Eesti tudengid mullu rahvusvahelisse finaali ei pääsenud, valis kohalik žürii kõikide Eestist esitatud tööde seast 3 parimat ning esimene koht sai auhinnaks reisi Londonisse DesignLab 2010 finaalvõistlusele 23. septembril, teine ja kolmas koht said auhinnad Electroluxilt. Žürii koosseisu kuulusid esimees EKA Tootedisaini osakonna juhataja Heiki Zoova, Electrolux Eesti juht Andres Kesker, Eesti Disainerite Liidu esinaine Ilona Gurjanova, EKA õppejõud ja disainer Sven Sõrmus ja disainer Pent Talvet.

Save and share this post