Electrolux Newsroom Estonia

Brit Liggett New Yorgist on uus Electroluxi ekspeditsiooni meeskonna liige

Photos

Tolmuimejad Merest üle maailma

Brit Liggett, 26-aastane blogija Brooklynist, võitis Electroluxi ja 5 Gyres’i konkursi ning liitub märtsis toimuva ekspditsiooniga Atlandi ookeani lõunaosas, et otsida ookeani reostavat plastikut.

Tolmuimeja merest projekti raames otsis Electrolux uut meeskonnaliiget märtsis toimuvale 5 Gyres ekspeditsioonile. Ekspeditsioon alustab teekonda Beagle’i väinast 3-ndal märtsil ning jääb ookeanile 11 päevaks enne saabumist lõpp-punkti Valdiviasse (Tšiili) 14-ndal märtsil. Electrolux lubab, et ekspeditsioon ei ole tavaline merereis – see pole puhkus, ja kõik meeskonnaliikmed pardal peavad tööd tegema. Uueks meeskonnaliikmeks väljavalitu peab muu hulgas kirjutama Vac from the Sea blogisse nii ekspeditsiooni käigust kui ka leidudest.

Brit on tuntud keskkonna blogija ning oskab hästi jahiga sõita. Ta on palju kirjutanud merereostusest, kajastades keskkonda läbi rohelise disaini prismat.

Maailma suurim kodumasinate tootja Electrolux alustas koostöös globaalse keskkonnauuringutega tegeleva organisatsiooniga 5 Gyres ühisekspeditsiooni Atlandi ookeani lõunaosas, et otsida ookeani reostavat plastikut.

Save and share this post