Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi rändrestorani ametlik veeb on nüüd avatud

Belgias avas uksed esimene Electrolux rändrestoran Kuup. Nüüd saab jälgida Kuubi Euroopa seiklusi ka veebis aadressil http://www.electrolux.co.uk/en-gb/cube/.

Electrolux avab tänavu kaks Electrolux Cube (Electroluxi Kuup) nimelist ajutist restorani, mis külastavad eri paiku Euroopas ja võimaldavad pakkuda enneolematut elamust korraga 18 külalisele. Läbipaistvad ja pool-läbipaistvad struktuurid asetatakse monumentidele, vee pinnale ja isegi mägedele Belgias, Itaalias, Venemaal, Šveitsis ja Rootsis.

Electroluxi restoran tegutseb igas paigas kolm kuud. Esimese paigana Kuubi jaoks valiti Parc du Cinquantenaire’i katus Brüsselis, kus restoran avab uksed juba 1. aprillil.

Projekti idee kohaselt soovitakse pakkuda külalistele unustamatut emotsiooni maitsva toidu ja unikaalsete vaadetega, mida nad pole varem kordagi näinud. Korraldajad loodavad, et ettevõtmine inspireerib inimesi olema loovamad ka oma kodus, üllatades perekonda ja külalisi meeldejääva õhtusöögi ja vastuvõtuga.

Save and share this post