Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxist sai Cannes’i filmifestivali suursponsor

Photos

Partnerlus Cannes’i filmifestivaliga on osa Electroluxi uuest turunduskampaaniast, mis keskendub klientidega dialoogi loomisele

Maailma suurim kodu- ja väliseadmete tootja Electrolux on selle aasta maineka Cannes’i filmifestivali ametlik partner ja suursponsor.

Motiveerimaks tarbijaid otsima oma loovuse piire, teeb Electrolux koostööd maailma stiilseima ja glamuurseima sündmuse, rahvusvahelise Cannes’i filmifestivaliga. Tänu tihedale suhtlusele oma klientidega teab Electrolux, et tarbijad kasutavad Electroluxi tooteid ka eneseväljenduse vahendina, valmistudes tähtsateks hetkedeks oma kodus.

Festival leiab sel aastal aset 11. kuni 22. maini ning selle aja jooksul toetab Electrolux sündmust moe, toidu ja elustiili valdkondades, töötades tihedalt teiste partnerite ja ekspertidega.

„Oleme väga põnevil, kuna saame kaasa aidata Cannes’i maagia loomisel ning tuua selle inspiratsiooniallika enda tarbijatele lähemale,“ selgitab Robert Jan Galema, Electroluxi toodete ja turunduse vanem asepresident, „Me julgustame oma tarbijaid kasutama Electroluxi tooteid loomaks samasugust keskkonda oma kodudes nagu nad näevad erinevates filmides.“

„Paljud meie tarbijad ihkavad samasugust elustiili nagu kinoekraanil või filmitööstuses. Unistused võib varieeruda glamuurse õhtukleidi kandmisest kuni kauni õhtusöögi või eine taasloomiseni. Meie tooted aitavad nendel unistustel saada reaalsuseks,“ jätkab Galema.

Electrolux vastutab festivali eriürituste catering’i eest, sealhulgas avamisgala ja igapäevaste lõunasöökide teenindamise eest. Lisaks sellele hoolitseb Electrolux moe eest – tänu tehnikatootja pesumasinatele ja kuivatitele näevad kõik trendikad riided punasel vaibal laitmatud välja. Samuti loob Electrolux festivali territooriumil erilise ruumi, kus toimuvad galaõhtusöögid, pressikonverentsid ja lõunasöögid.

Electroluxi paviljonis võõrustab ettevõte Menu de Cannes võistluse finaali, kus kaks tiimi erinevatelt turgudelt võistlevad parima lõunasöögi valmistamises. Neid hindab lugupeetud žürii eesotsas Robert de Niroga.

Partnerlus Cannes’i filmifestivaliga on osa Electroluxi uuest turunduskampaaniast, mis keskendub klientidega dialoogi loomisele.

Suhtlus klientidega leiab aset erinevate kanaliste kaudu, kuna oleks võimatu kõiki Electoluxi tarbijaid Cannes’i koondada. „Seepärast peamegi tooma Cannes’i filmifestivali oma tarbijateni,“ ütleb Neil Gannon turunduskommunikatsiooni ja turundusvaldkonna juht. „Tarbijad saavad osa Cannes’i festivalist üle kogu Euroopa aset leidvate ürituste vahendusel, läbi Electroluxi kodulehe ning kasutades sotsiaalmeedia võrgustikke ja erinevaid uudisteportaale.”

Save and share this post