Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi tolmuimejad: radikaalselt vähenenud energiakulu

Photos

UltraOne® Green® tolmuimeja kasutab 50% vähem energiat kui keskmine 2000 W tolmuimeja. Kui kasutate tolmuimejat kümne aasta jooksul tund aega nädalas, säästaksite küllalt energiat, et põletada 60 W lampi ööpäevaringselt 234 päeva. Teisiti öeldes väheneks CO2 heitkogus 294 kg võrra.

Electroluxi poolt läbi viidud elutsükli uuringud näitavad, et kolmandik tolmuimeja keskkonnamõjust tuleb selles sisalduvate materjalide käsitsemisest ja valmistamisest. Alla 3% langeb transpordi arvele. Ülejäänu on tingitud energiast, mida tolmuimeja tarbib, kui seda kasutatakse.

Seetõttu püüame pidevalt vähendada oma tolmuimejate energiakulu. Electroluxi roheliste tolmuimejate puhul on see kõige ilmsem. Olenevalt mudelist võivad need säästa kuni 50% energiat võrreldes keskmise 2000 W tolmuimejaga – ja teha töö ära vähemalt sama hästi.

Rohelised faktid: UltraOne® Green® tolmuimeja kasutab 50% vähem energiat kui keskmine 2000 W tolmuimeja. Kui kasutate tolmuimejat kümne aasta jooksul tund aega nädalas, säästaksite küllalt energiat, et põletada 60 W lampi ööpäevaringselt 234 päeva. Teisiti öeldes väheneks CO2 heitkogus 294 kg võrra.

Save and share this post