Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux avab Cannes’i filmifestivalil Agora paviljoni

Photos

Cannes’i filmifestivali partner Electrolux esitleb uut Agora paviljoni, kus hakkavad toimuma mitmed 64. filmifestivali ametlikud üritused. Paviljonis leiavad aset ava- ja lõputseremoonia ning erinevad vastuvõtud ja õhtusöögid.

Cannes’i filmifestivali partner Electrolux esitleb uut Agora paviljoni, kus hakkavad toimuma mitmed 64. filmifestivali ametlikud üritused. Paviljonis leiavad aset ava- ja lõputseremoonia ning erinevad vastuvõtud ja õhtusöögid.

Electrolux Agora asub rannas festivali peahoone kõrval. Seal toimub ka esimest korda peetava eksklusiivse konkursi Electrolux Menu de Cannes finaalvõistlus, kus juhtivad gastronoomia- ja elustiilieksperdid valmistavad toitu 2011 Cannes’ festivali žürii jaoks. Agora külastajad saavad oma silmaga näha, kuidas Electroluxi kokad toimetavad klaasist köögis ning valmistavad Michelini tärnide tasemel sööke kõikideks festivali ametlikeks söögikordadeks.

Festival leiab sel aastal aset 11.-22. mail ning selle aja jooksul toetab Electrolux sündmust moe, toidu ja elustiili valdkondades, töötades tihedalt teiste partnerite ja ekspertidega.

„Oleme väga põnevil, kuna saame kaasa aidata Cannes’i maagia loomisele ning tuua selle inspiratsiooniallika oma tarbijatele lähemale,“ selgitab Robert Jan Galema, Electroluxi toodete ja turunduse vanemasepresident. „Me julgustame oma tarbijaid kasutama Electroluxi tooteid, loomaks oma kodudes samasugust keskkonda, nagu nad näevad erinevates filmides.“

„Paljud meie tarbijad ihkavad samasugust elustiili nagu kinoekraanil või filmitööstuses. Unistused võivad varieeruda glamuurse õhtukleidi kandmisest kuni kauni õhtusöögi või eine taasloomiseni. Meie tooted aitavad nendel unistustel saada reaalsuseks,“ jätkab Galema.

Partnerlus Cannes’i filmifestivaliga on osa Electroluxi uuest turunduskampaaniast, mis keskendub klientidega dialoogi loomisele.

Save and share this post