Electrolux Newsroom Estonia

Hääleta Electrolux VIP Koertepeo poolt!

Alanud on publiku hääletamine Baltic PR Awards konkursil. Et toetada Electroluxi Koertepidu, mis toimus mullu juunis Tallinnas, minge lingile http://vote.balticprawards.com/vote/20-electrolux-vip-dog-party-dogs-on-the-red-carpet/ ja hääletage, jagades seda linki Facebookis või Twitteris.

Menuka Electroluxi VIP Koertepeo kavas oli nii koerte moeshow, koerte SPA ehk iluhooldused, massaaž, võistlus “Parim trikk”, Electroluxi „karvadevastaste“ tolmuimejate demonstratsioon, fotostuudio ning mitmed auhinnamängud.

Üritusele tulid kokku Tallinna elanikud, meie pealinna külalised ja loomulikult lemmikloomad – suured ja väiksed, karvased ja lühisoengulised, rahulikud ja püsimatud. Kõik nad särasid punasel vaibal nagu megastaarid, ja nüüd võib tõdeda, et Eesti koerad on kõige glamuursemad koerad Euroopas, ja võib-olla terves maailmas.

Lisaks koertele särasid punasel vaibal ka Electroluxi tolmuimejad, ning ürituse külalised said „koristus-staaridega“ lähemalt tutvuda, oma käega proovida ja oma silmaga näha, kui lihtne ja kiire on koerte karvade koristamine.

Save and share this post