Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi Agora paviljonis toimus Cannes’i festivali avaüritus

Photos

Robert de Niro naudib Electroluxi õhtusööki

Electroluxil kui Cannes’i festivali ametlikul partneril on äärmiselt hea meel teatada, et esmakordselt Cannes’i Filmifestivali 64-aastase ajaloo jooksul toimus festivali glamuurne avaüritus – Opening Gala – Electrolux Agora paviljonis, millest saab nüüd festivali ametlike söömiskordade peastaap.

Electrolux Agora asub rannas festivali peahoone kõrval. Seal toimub ka esimest korda peetava eksklusiivse konkursi Electrolux Menu de Cannes finaalvõistlus, kus juhtivad gastronoomia- ja elustiilieksperdid valmistavad toitu 2011 Cannes’ festivali žürii jaoks. Agora külastajad saavad oma silmaga näha, kuidas Electroluxi kokad toimetavad klaasist köögis ning valmistavad Michelini tärnide tasemel sööke kõikideks festivali ametlikeks söögikordadeks. Avaürituse menüü eest hoolitses staar-peakokk Alaine Ducasse. Pilte ürituselt näeb siin.

Avaüritusest võtsid osa Robert de Niro, Uma Thurman,Woody Allen ja muud staarid, serveeritud said homaarid, filet mignon ja šokolaadist magustoit. Kokku tuli kohale 650 külalist, kelle jaoks kasutas Electrolux 350 homaari, üle 80 kilo filet mignon, 700 pudelit veini, 150 pudelit šampust ning 70 kilo šokolaadi.

Save and share this post