Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi VIP Koertepidu on parim PR-projekt Baltikumis!

Photos

Electroluxi VIP Koertepidu on parim PR-projekt Baltikumis!

Mullu juunis Tallinnas toimunud projekt “Electroluxi VIP Koertepidu ehk Lemmikloomade Punane Vaip”, kus staarideks ja VIP-külalisteks olid Eesti koerad, pälvis Grand Prix konkursil Baltic PR Awards 2011 kategoorias „Suhted tarbijatega“.

Auhinna andis projekti autorile ja teostajale Aleksandra Moorastile (Corpore Public Relations) üle auväärse žürii esimees Richard Linning, 2011 aasta Rahvusvahelise PR Assotsiatsiooni esimees.

Menuka Electroluxi VIP Koertepeo kavas oli nii koerte moeshow, koerte SPA ehk iluhooldused, massaaž, võistlus “Parim trikk”, Electroluxi „karvadevastaste“ tolmuimejate demonstratsioon, fotostuudio ning mitmed auhinnamängud.

Üritusele tulid kokku Tallinna elanikud, meie pealinna külalised ja loomulikult lemmikloomad – suured ja väiksed, karvased ja lühisoengulised, rahulikud ja püsimatud. Kõik nad särasid punasel vaibal nagu megastaarid, ja nüüd võib tõdeda, et Eesti koerad on kõige glamuursemad koerad Euroopas, ja võib-olla terves maailmas.

Lisaks koertele särasid punasel vaibal ka Electroluxi tolmuimejad, ning ürituse külalised said „koristus-staaridega“ lähemalt tutvuda, oma käega proovida ja oma silmaga näha, kui lihtne ja kiire on koerte karvade koristamine.

Projekti teostas suhtekorraldusbüroo Corpore Public Relations, projekti partnerid olid UnitedDogs ja Broadline.

Save and share this post