Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux Dust & Gone™: tolmuimejatesse sisse ehitatud tolmuhari

Kuna tolmuimejaga puhastamine ja tolmu pühkimine toimuvad tavaliselt koos, mõtles Electrolux, et nendeks kaheks tööks vajalikud vahendid peaksid samuti koos olema.

Patenteeritud tolmuhari Dust & Gone™, mille on Electrolux tolmuimejatesse JetMaxx ja SuperCyclone sisse ehitanud, võimaldab teil tolmuimejaga puhastada ja tolmu pühkida ühe korraga – et teil oleks rohkem aega teha seda, mida tegelikult soovite.

Mugavalt tolmuimeja küljes olev tolmuhari Dust & Gone™ on alati käepärast. Sellel on teleskoopvars ning see paindub, et puhastada ka raskesti ligipääsetavaid kohti.

Tolmuharja puhastatakse automaatselt iga kord, kui sisestate selle töötavasse tolmuimejasse. Niiviisi kõrvaldatakse hügieeniliselt kogu kokku kogutud tolm – see läheb otse tolmuanumasse. See muudab tolmuharja Dust&Gone™ eriti sobivaks allergikutele. Te ei pea tolmu välja raputama õues ega ka raputama tolmu tagasi värskelt koristatud koju.

Vaadake, kuidas Dust & Gone™ töötab:

http://www.youtube.com/watch?v=SrLjaYcMZGA&feature=player_embedded

Tolmuharjad on loodud tolmu staatilise elektri abil külge tõmbama. Iga kord, kui tolmuharja pesasse panete või sealt välja võetakse, saab see uue elektrilise laengu. See toimib alati, kui soovite seda kasutada, maksimaalse tõhususega.

Uuenduslik tolmuhari Dust & Gone™ on saadaval koos tolmuimejatega JetMaxx ja SuperCyclone. Mõlemad tolmuimejad loodi kiireks tolmueemalduseks. JetMaxx on suure jõudlusega tolmukotiga tolmuimeja ning SuperCyclone on kotita tolmuimeja, mille ehitamisel on kasutatud Electroluxi tipptasemel tsüklontehnoloogiat.

JetMaxxi tolmukott on paigaldatud spetsiaalsesse õhukorvi, mis hoiab seda hoolimata ümbritsevatest jõududest optimaalses asendis, mis teeb võimalikuks pidevalt tugeva õhuvoolu. SuperCyclone’i puhul on Electroluxi insenerid optimeerinud õhuvoolu, et anda tsüklonprotsessile rohkem ruumi.

Save and share this post