Electrolux Newsroom Estonia

Electoluxi köögitäht Carin Pueyo-Fouganthine, noor ema Hispaaniast

Photos

Electoluxi köögitäht Carin Pueyo-Fouganthine, noor ema Hispaaniast

Mulle meeldib olla köögis ning ma unistan suurest köögist ja seal olevast suurest lauast, mille ümber on kõik pereliikmed ning palju sõpru. Mulle meeldib mõte, et köök on kodu keskpunkt. Elades aga suures linnakorteris, ei ole seal kahjuks palju ruumi.

Üks tõeliselt magus mälestus, mis mul minu köögiga seondub, on see, kui ma ükskord vaatasin oma sügavkülmikusse ning avastasin seal palju külmutatud lutipudeleid, mille sees oli MINU piim! Juhul kui mul tekkis võimalus õhtul välja minna, oli mu väikesel pojal ikkagi võimalus saada minu piima isegi siis, kui mind ennast ei olnud lähedal. Loomulikult teadsin, et ma olin üks kord piima välja pumbanud, kuid seda kõike sedasi koos nähes oli mul väga uhke tunne ning samuti mõistsin ma, et mu väikemees kasvas nende esimeste kuude jooksul nii hästi just tänu minu piimale! Nii, et ma võin julgelt öelda, et sel hetkel tundsin ma end oma köögis tõelise STAARINA!

Save and share this post