Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi võitu tunnustab rahvusvaheline PR-erialaliitude ühendus Global Alliance

Maailma juhtiv suhtekorraldajate liite ja organisatsioone ühendav konföderatsioon Global Alliance www.globalalliancepr.org tunnustab ametlikult Baltic PR Awards 2011 võitjat – Electrolux VIP Dog Party projekti.

Suhtekorralduse ja kommunikatsioonijuhtimise spetsialistide ühinguid koondav Global Alliance esindab kokku üle 160000 liiget üle maailma.

Artikliga Electroluxi triumfist Baltic PR Awards 2011 konkursil saab tutvuda siin: http://www.globalalliancepr.org/content/1/590/corpore-public-relations-from-estonia-won-the-baltic-award-with-electrolux-vip-dog-party/

Mullu juunis Tallinnas toimunud projekt “Electroluxi VIP Koertepidu ehk Lemmikloomade Punane Vaip”, kus staarideks ja VIP-külalisteks olid Eesti koerad, pälvis Grand Prix konkursil Baltic PR Awards 2011 kategoorias „Suhted tarbijatega“.

Save and share this post