Electrolux Newsroom Estonia

Electrolux sukeldub tehnoloogiasse

Photos

Tehnofoobid, hoidke alt. Seadmed ja aparaadid tungivad peale ning lendavad otsejoones kööki.

Tehnofoobid, hoidke alt. Seadmed ja aparaadid tungivad peale ning lendavad otsejoones kööki.

Köögid on alati saanud oma osa tehnoloogiast. Enamus sellest on olnud suunatud spetsiaalselt teie söögivalmistamise oskuste parandamisele või siis lihtsalt elu köögis natukene kergemaks muutmisele. Köögi roll on aga muutumas. Tänapäeval on see muutumas kohaks, kus kohtuda ja ühenduda. See on kodu keskus, kus me jagame oma lugusid, lõõgastume ning laeme akusid. See muutumine toob endaga kaasa terve rea uusi muutunud seadmeid, mis on valmis ning ootavad, et meid meie tegemistes aidata.

Telerites ja raadiotes ei ole köögis midagi uut, kuid nüüd on disainerid mõistnud, et need seadmed on muutunud iseenesestmõistetavateks ning lisavad neid nüüd oma kujundustesse. Wi-Fi on leidnud tee kööki ning on muutunud kasulikuks köögiseadmete osaks. Külmikud ütlevad teile, millal neis on liiga külm, ahjud ütlevad, millal praad on valmis ning nõudepesumasinad lülitavad pesemise lõpus end ise välja – kõik selleks, et te saaksite oma aega kokku hoida. Ning see kõik on vaid olevik. Tulevikus on köögis kõik lähenenud – ühendumine, suhtlemine ja optimeerimine.

Nii et järgmine kord, kui te kaupluses uut rösterit otsite, vaadake, kas see on ka tulevikukindel. Kunagi ei või kindel olla, et paari aasta pärast ei ole ta võimeline valmistama teie kogu hommikueinet.

Save and share this post