Electrolux Newsroom Estonia

Electroluxi trendid: kudumise taassünd

Photos

Electroluxi trendid: kudumise taassünd

Kunagi oli kudumine ainult vanemate daamide tegevus, kuid on viimaste aastate jooksul jõudsalt populaarsust kogumas ning tänapäeval vaieldamatult moodne. Mis muudab villase lõngaga töötamise niivõrd lahedaks?

Minge ja vaadake hetkeks internetis, kui palju on tekkinud erinevaid kudumisklubisid. Ning need ei ole mingid kohaliku tähtsusega üritused. Huvitava nimega võrgustikul Stitch n Bitch on enam, kui 900 kudumisklubi USAs, Euroopas ja mujal, kus inimesed vanuses 16 kuni 60 saavad kokku, et ajada juttu, vahetada ideid ja loomulikult kududa.

Tuntud kudumiskuulsused on kudumise massidesse viimise eesotsas. Sarah Jessica Parker, Uma Thurman ja Julia Roberts, kelle film “The Friday Night Knitting Club” 2010 aastal kinodesse jõudis, teavad, kuidas kudumisvarrastega ümber käia.

Interneti abil on ilmumas uued, loodussõbralikumad viisid oma vanade villaste esemete kõige paremaks kasutamiseks. Reknit (www.rekn.it) palub saata neile vanu kampsuneid, mis harutatakse uuesti lõngaks, kootakse ümber kinnasteks ja sokkideks ning saadetakse teile tagasi. Ning VOGUEknitting kudumisajakirjal on isegi nende endi iPhone’i rakendus.

Kui ka see ei too kudumist 21. sajandisse, siis me ei tea, mis seda küll teha võiks.

Save and share this post